Seymacem Selam kızlar Doğum yaklaştı,doğumdan sonra hastane de fotograf çektirmek istiyorum önerebileceğiniz fotoğrafçı var mi acaba birde fiyatları ne kadar bu arada İstanbul Pendik e yakin çevresindeyim
Hilalsny Seymacem hastanelerin anlasmali fotografcilari oluyor aslinda sordunuz mu ? Bizim 2 tane vardi anlasmali onlarla konustuk
minikfare1 Seymacem hastaneyle Görüştünüz mü kabul ediyor mu bende Ankara’da en iyi özel hastanelerden birinde doğum yapacağım inşallah hastaneyi aradığımda pandemiden dolayı yasak olduğunu söyledi
Susamcan Seymacem benim gittiğim hastanenin fotoğrafçısı var onunla anlaşacağız sizde bi sorun hastaneye isterseniz
drysfk Bizim burda hastanenin anlaşmalı fotoğrafçası var onun dışında pandemiden dolayı başka fotoğrafçi veya organizasyoncu bile almıyor odayı süslemek için . Bence önce hastaneniz ile görüşün derim ☺️
Seymacem Pendik medipol de dogum yapacagim nasipse anlaşmalı var ama alternatif olarak fikir almak istedim trsekkur ederim kızlar 🙏😘😘
Betus344 Seymacem medıpol kendi fotoğrafcısı dışında başka fotoğrafcı kabul etmıyor canım bilgn olsun
34_21_23 Seymacem Kurtköy Ersoy hastanesinden bilgi almıştım kendi fotoğrafçısı var albümlü albümsüz fiyatlar verdi 450 TL den başlıyor
Betus344 Seymacem fiyatlarına zam gelmiş onunda bende hastane fotoğrafcısını tutmadım yenidoğan çekimi yaptırcam