Gulsenela Selam kızlar 34. Haftama girdim artık karnım gergin baya büyüdü daha doğuma çok var acaba son aylar çok fark oluyor mu artık taşıyamacağım gibi geliyor 🥺
yuzell Gulsenela sancılarınız oluyor mu acaba ben 32 haftalığım sancılarım var gibi öyle çok değil ama vuruyor ağrılar
birmelekannesi_ Gulsenela yaa birde karninizda aci oluyormu sizinde buyudukce gobek deligim falan etrafi hep aciyor normal mi ki buyudugu karnim gerildigi icin
Nurr24 Daha demin bende eşime diyordum aynı şeyi😂şimdiden gergin kocaman oldu daha 32 haftalığım ilerleyen zaman da ne olacak bu göbüş 😂
Nurov Valla oluyo bacım, benim geçen haftamla bile farkediyo ağırlaştım yürümem değişti 38. Haftamdayım, zorlanıyorum ama olsun yüzdük kuyruğuma geldik sağ salim alalım da gerisi hallolur🤲🏻💕
Gulsenela yuzell sancı değilde göbeğimin altı böyle tam bikini giyince karşıdan görünen yer diyim orda kalkarken dönerken yürüyünce çok ağrı oluyor ya bağlar ağrıyor gibi oturduğum yerden kalkarken yada biraz yürüyünce çok zorlanıyorum
Gulsenela birmelekannesi_ daha olmadı onlar ama doğuma bu karınla gitsem yeridir bir buçuk ay var ne kadar büyüyecek acaba valla bir an önce sağlıkla doğuralım inşallah