RuyaBozkurt Merhaba hanımlar👋 İlk gebeliğim ve çevremde pek deneyimli insan yok. Maalesef görev yaptığım yerde pandemi dolayısıyla gidebileceğim bir hastane yoktu hep farklı illerde farklı doktorlara gitmek zorunda kaldım. Şimdi 30.haftadayız düzenli bir doktorum yok. Şuan Mersin’de ailemin yanındayım ama bi kaç haftaya Afşine döneceğiz doğuma yakın yine geleceğiz. Doğumu Mersinde yapmayı düşünüyorum nasip olursa. Var mıdır önerdiğiniz bir hastane, doktor? Bir de Mersin Üniversitesinde doğum yapan var mı?
Nhlady RuyaBozkurt Saglikla kucagina alirsin canim inshAllah bende mersindeyim Akademiye gidiyorum Dr. Zeki Mesten ben cok memnunum. Ama universite hastanesini onermiyorum.
Minikmucize33 RuyaBozkurt bende senin gibiyim iş dolayısıyla şehir dışındayız ama doğuma yakın ailemin yanına gelicem şuanlık form yaşamı önerdi herkes bakalım yinede doktora tam karar veremedim
Gamze0502 RuyaBozkurt ben forum yaşam himmet özdemire gidiyorum doğum ücreti 2000 ile 2500 tl arasında. Ama görümcem şehir hastanesinde doğum yaptı daha yeni tavsiye ederm gayt memnun kaldı. Üniversite hastaneside cok gzel aslında doktrlarını az cok biliyrm ama doğum yapan bi tanıdığım olmadığı için orda bişey diyemiyrum
Esosun yasemin333 onlar geçen seneki fiyat diye biliyorum yılbaşında artmadı mı😁 iyi sevindim o zaman
yasemin333 Aysesss ben de himmet beye gittim ilk kez gittim memnun kaldık gibi doğumu onda yapmayı düşünüyorum inşallah doğuma yakın görev yaptığımız ilden geleceğiz.Doğum ücretine doktor karışıyor mu acaba himmet bey hastanenin ortağıymış zaten belki ücrete müdahale ediyordur.Biz ücret için girişteki ilgili birime sorduk normal de sezaryen de 2100 epidural istersek +400 dedi
yasemin333 Esosun sezaryen ve normal aynı fiyat 2100 epidural istersek ekstradan +400 ekleniyor🤗 bir gece yatılacak ,topuk kanı ,işitme testi ,doğumdan sonra çocuk doktoru muayanesi ,bir hafta sonra çocuk doktoru muayenesi fiyata dahil dedi
RuyaBozkurt Peki mesela ben nasıl gideceğim? merhaba ben geldim doğuracağım mı diyeceğim 😂 Filiz Çayan’a gittim detaylı ultrason için harika bir kadın ama sanki çok pahalı gibi hissettim. Ücret de soramadım utandım biraz. Forum yaşam iyi diyorsunuz yani
RuyaBozkurt asaf-2021 500 lira ama bir sefer ödeyip bir diğer muayenede ödemiyorsunuz yani 250′ye geliyor. Detaylı ultrason 600 tl idi. Bu arada eşim sordu doğum için Filiz Hoca 3500 alıyormuş. Medical parkta olsun istiyorsak sanırım 3000 de o istiyormuş. City de istiyorsan 2000 de o alıyormuş. Normal, sezeryan fark etmiyormuş.