Hatice4446 Karnımda bazen böyle bebeğin toplandığını hiissediyorım bi tarafa özellikle kısık bölgemde karnımın yamuk olduğunu görüyorum 😬🤷♀️ Sizce de normal mi oluyor mu 19+4🤰
Papatya0605 Hatice4446 evet bende de oluyor normal canım :) 39+3üm sürekli oluyor sertleşmeyle beraber ☺️
Ortmenanne16 Hatice4446 30lara kadar bende de karın yamuklugu ve toplanma oldu 30. Haftadan sonra komple sertleşme ve kasılma oluyor bugün kontrolde sordum çok normal rahim doğuma hazırlık için tepki veriyor dedi doktorum
Nuray23 Hatice4446 oluyodu canim. Hala daha oluyor. 30.haftamdayim. bidaha ki muayene gunun de doktoruna da sor ama 🤗 en iyi bilgiyi kendi doktorun verir
Hatice4446 Ortmenanne16 bende normal diye biliyorum aslında ama işte bazıları korkutuyor bebek içeride kasılıyor dk tut dikkat et toplanıyor sa falan diye insanım içine kurt düşürüyorlar
Ortmenanne16 Hatice4446 zaten o toplanma bebeğinizin içeriden gerindigini gösterir. Rahim tamamen kas dokusundan oluştuğu için bebek gerinirken biz onu toplanma sertleşme olarak hissederiz aslında bebek o an uyanık içinizde tekme atıyor 😊😊😊
Hatice4446 Ortmenanne16 yani bence de ondan oluyordur bazen böyle karnımı yamuk görüyorum kısık bölgemde toplandığını görüyorum
Ortmenanne16 Hatice4446 benim oğlan hep solda toplanıyor karnım resmen yamuk gelişim ilerledikçe yer yok içerde napsin garibim sıkışıyor tabi 🤭🤭🤭
Arifee66 Kasılmalar için erken biraz size doktora gittiğinizde mutlaka söyleyin 24.haftamda birkaç sefer olmuştu olabilir ama cok kendini ayakta fazla kalma demişti sizde bol bol dinlenmeye çalışın