Ayseozmenucar canım öyle deme valla şöyle insanın başına ne gelcek belli olmuyo yani benim ilk doğumum devlette olmuştu kontrol sonuç diye gittim acil durumumdan dolayı salmadılar direk doğuma alıcaz deyip yatış verdiler öyle olunca eşim hemen çantamızı almaya eve gitti zaten fazla uzak değildi yinede beklemediler özel hastane gibi önce oda verip odaya alınıp ordan doğumhaneye gidilmediği için hastaneye ilk acilden giriş yapıp işlemlerin yapılıyodu ve üstüm başım tokam herşey bildiğiniz gibi çıkarılıyor zaten çırılçıplak oluyosun yanları açık bi hastane kıyafeti verdiler onu giydim birtek ayağımda spor ayakkabısı kalmıştı yani terlik bile vermediler küpemi çıkarmayı unutmuştum mesela onuda aldılar torlayıp toplayıp elimde kaldı hatta yerlere düştü falan sinir olmuştum hatta o sıra bi poşet falan verin bari diye sonra elimden aldılar kenara koydular bu sırada damar yollarım falan açıldı herneyse eşim gelince teslim etmişler sonuç itibariyle kirliydi sonrasında eve gittiğinde götürmüş eşim tabi benim hiç aklıma bile gelmedi sonradan normal doğum yatışı yapılırken sezeryan oldum ertesi gün falan derken 4 gün kaldım bu arada ameliyathanede ayakkabılarım da kaybolmuştu nasıl oluyorsa 🙄🤷🏻♀️ en son çıkarken hastane pijamamla ayağımda terlikle lohusa takımımla çıkmıştım yani hastaneden üzerimde birtek hırka vardı şal eşarp hiçbirşeyim yoktu sadece başımdaki yazmayla çıktım bende direk nasılsa üstüm başımla giricem hastaneye onlar olur diye düşündüm koymadım ogünde bide hava yağmurluydu 🙄 ta çıkana kadar aklımıza gelmedi gelseydi eşime kıyafet getirdirdin yani bu bana ders olmuştu o yüzden bu doğumumda şehir hastanesinde olacak ben yinede o sebepten ne olur olmaz diye alt üst dış kıyafet şal falan koyucam temizcene dursun çantada yani en son çıakrken değiştirip onları giyerim mis gibi bence gerekli yani özellikle böyle devlet hastanelerinde doğum yapacaklar için bence olması gerek 🤷🏻♀️odadan önce acilden giriş yapılıyor çünkü odan doşum yaptıktan sonra belli oluyor çıkıyorsun