UgurEdaAltun 28 haftalık hamileyim iç çamaşırım avucumu doldurmayacak kadar su geldiğini hissetim böyle birşey başına gelen var mı korkmalı mıyım
Tugbaumit UgurEdaAltun yani bence burda sormak yerine doktora git 30+4 deyim geçen aynısı bana olmuş suyumdan gelmiş çok sıvı tüketince oluyormış ama her insanda farklı olur bence doktora git
Ebecik UgurEdaAltun su değil canım korkma. Özellikle sabah birden baya el aynası kadar hergün ıslanmaya başlayacaksın o akıntı
Duruveannesi Canım idrarda kaçırmış olabilirsin. Öksürürken gülerken hapsururken anlamadım kacira biliyon
UgurEdaAltun Duruveannesi 2 gebelik olmasına rağmen insan korkuyor inşalah öyledir canım daha görmedim çünkü bebek oynuyor dogum olsa oynamaz herhalde
UgurEdaAltun EmineGneDemir korkudan soramadım canım daha görmedim öyle birşey yarın falan olursa böyle soracam inşalah
Heather UgurEdaAltun anlayabilmek için doktora gitmeniz laxım. Turnusol ped miydi neydi adı birşey veriyor. İhmal etmeyin.
Perimasali89 Bi sorunun cevabını biz bilemeyiz ama bende 24 haftalık hamileyim benim başımada geldi bir iki kez doktora gittim suyu iyi dedi vajinal fitil verdi enfeksiyon olma ihtimaline karşı idrar yolu enfeksiyonu oluncada öyle olabiliyormuş ama tedbirli davranmakta fayda var
HarunSerayt Benden yaşadım böyle bir olay ve hemen hastaneye gittim doktorun böyle bi durumun normal olduğunu söylemişti