Tgckrds Rozalinda eşinizi cezalandırmak için neden bebeğinizi aç bırakıyorsunuz ki ilk üç ay bizden besleniyor ama sonra biz ne yersek ondan besleniyor.
Eceee7 Rozalinda bebegin sucu ne peki .tabi olur 24.haftadasiniz yediklerinizden besleniyor .12.haftaya kadar olsa sorun olmaz depolarinizi kullanıyordu
Hlme-26 Rozalinda eşinle tartıştın diye bebeğini cezalandırmamalısın ilk 3 ay annenin depoladığından yararlanıyor evet ama sonrası günde nerdeyse 8 öğün Yemen gerek az ama sık karnındakine günah vede sende fenalaşırsın bayılmaya kadar gider gebelikte aç bırakma kendini canım
Civcivcikannesi Rozalinda bak bu hareketin cok vicdansizca. Ben esimde olsa anamda olsa babamda olsa kimse icin karnimdaki sabiyi ac susuz birakmam. 1 gun depolarindan beslenir 3 gun depolarindan beslenir. Hep boyle sacma sapan triplenip yemiceksen Allah verdigi mucizeyi boyle sahip ciktigin icin geri almaz mi? Imtihan dunyasi yapmayin .
Rozalinda Civcivcikannesi sizim bu yorumunuz çok ağır olmuş bence Allah korusum bebeğimi. Durumu bilmiyorsunuz lütfen
Eceee7 Rozalinda artik annesin kendinden önce bebisini düşün. Doğduktan sonra eşinizle kavga etseniz bebek aglasa sut vermemek gibi birsey bu .Ne kadar canınız istemesede ağlaya ağlaya da gerekirse o yemeği yiyin lütfen ayni hafta da sayılırız kipir kipir ben burdayım diyordur o simdi biraz elinizi karniniza koyun onu dinleyin hissedin hic birsey umrunuzda olmasin
Tgckrds Rozalinda benimde moralim bozuk olduğunda canım bir şey istemiyor ama zorluyorum kendimi. Meyve yiyorum, kaşarlı tost, çorba falan yapıyorum. Bol bol su içiyorum. Bi de müzik açın. Bebeğinizinde kendinizinde modu değişsin.
Civcivcikannesi Rozalinda ağir olsunda biseyler kafana dank etsin . Ben kotulugune konusmuyorum. Ama yaptigin bu hareket cook cocukca.