Tgbkrm mommy2 hamilelikten kaynaklı oluyor canım, benim de çok dökülüyor hatta doktorum bununla ilgili yeni video atmıştı hamilelikte normal diye genelde oluyormuş
Celibon mommy2 bir de hamilelikte iyi beslenmeden dökülmez derler ama benim de dökülüyor. Saçınızı ıslak bırakmayın, diplerin yumuşamasına ve daha çok dökülmesine sebep oluyor.
yusufbebekk447 Saç dökülmesi Demir eksikliğinden oluyor diye duymuştum tam emin değilim .Sık sık yıkamayın ıslakların taramayın bir de saç kurutma Makinesi çok döküyor .Keratin yağı alabilirsiniz ya da Gül suyu .badem yağı.en iyi gelen yılan yağı bulabilirseniz
yusufbebekk447 mommy2 o da olabilir .Kan verip bakıyorlar mı vitamin eksikliği var mı diye .İllaki bir vitamin eksikliği oluştu onun sonucu olmuştur .doktora şöyle .
Zerrinatila mommy2 ben evin. Bütün odalarında. Ta. Makinaya attım. Giysilerden. Giysileri. Asarken. Topak lar. Buluyorum nasıl
Kimkibu mommy2 bendede var dökülme baya azaldı saclarım😔 vitamin demir takviyeside alıyorum tüm tahlillerimde temiz ama bilemiyorum😔