Hazaluzuntur Arkadaslar merhaba.testlerim pozitif cıkınca dr a gittim.kan testim pozitif cıktı ama ultrasonda bişe göremedi doktor.doktordan eve geldığim gibi adet oldum resmen.hala devam ediyor.sizce düşük mü yaptım
Samire008 Hazaluzuntur bir damla falan geldiyse yerleşme kanaması derdim ama çok geliyosa nebileyim acile git
Hazaluzuntur Cok değil cok olsa gidicektim.ama normal adet seyrinde devam ediyor.pazartesi gidicem doktoruma.
Hilal97_ Hazaluzuntur normal adet seyri bile gebelikte normal değil bence ihmal etmemelisiniz sonra pişman olabilirsiniz
Ayten_9088 Hazaluzuntur benimde 945 di görünmedi iki gün sonra 2650 çıktı o zaman kese göründü kese beta değeri 1550 üzeri olunca gözükürmüş doktorum söyledi
Gizmolata Hazaluzuntur 904 te görünmeyebilir ama şuan kanamanız var siz pazartesi gidicem diyorsunuz, şuan gidebilme durumunuz yoksa ambulansı bile arasınız gelir.
Selinda Hazaluzuntur 945 te görünmez kese. 3000 üzeri olması gerekir. Bence bir acile gidin. Kanama olayı pek iyi görülmüyor. Kotu kahve siyah tarzıysa problem değil ama kırmızıysa hemen gel demişti doktorum. Ve düşükle sonuçlandı benim
Ayten_9088 Hazaluzuntur 2 düşük yaptım ikisindede Aşırı kanamam olmadı hafifti hep kötü düşünme olumlu ol ama ilk iş yarın doktora git geçmiş olsun
Hazaluzuntur Ayten_9088 öyle mi…o zaman hayırlısı olsun bakalım.doktorla görüştüm yerlesme kanamasıda olabilir aşırı değilse pazartesiyi bekleyelım dedi.oyuzdende gitmedim.hayırlısıyla pazartesi belli olur artık cok tesekkür ederm
10Seher10 Hazaluzuntur sizce düşük mü yaptım diye post açıyorsunuz. Daha sonrasında doktorunuzla irtibat halinde olduğunuzu belirtiyorsunuz. Doktorunuzla irtibat halindeyseniz bence post açmanıza gerek yoktu. Bu benim elbetteki şahsi fikrim 😊
Mom8 Hazaluzuntur canım acilen hastaneye gitmen lazım hemen iğne yaparlar ve progestan verilir kanama azda olsa çokta olsa normal değil ki seninki adet gibi tehlikeli yani
Hazaluzuntur Yani doktorda bi paniklemedi bişey yapmadı normalmiş gibi takibe alalım dedi. bende anlamadım ki.en iyisi gideyim ozaman tesekkürler cok.
Hazaluzuntur 10Seher10 daha önce yasamıs olam tecrübeli bir yazar dedim ama .siz denk geldınız malesef.
10Seher10 Hazaluzuntur benim de kanamam geldi 2 kere. Acile gittiğim de yerleşme kanaması olduğunu söylemişlerdi. Burada çoğu insan da acile git yazmış size. Şuan da 16+5 haftalık hamileyim. Umarım sizde sorunsuz bir şekilde sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağınıza almayı nasip etsin.
Hazaluzuntur Selinda bana gel demedi işte o yuzden burdan yazdım bilgisi olan vardır diye.cok tesekkürler
Dnz0601 Selinda benim adet gibi kanamam oldu doktora gittim poragestan hap ve iğne verdi ancak 10 gün oldu halen dediğiniz gibi koyu kahve lekenmelet geçme sizce neden olabilir bilginiz var mı