minikkuzummmm Merhaba arkadaşlar ikili test yaptırmak mecburi mi? Yaptırmak sağlıklı mı, zararı var mı? 10+4 deyim bir hafta sonra kontrolde doktor isteye bilirmiş aydınlatma bilir misiniz?
Seliiinn minikkuzummmm doktorum mecbur değilsin ama öneriyoruz dedi. İstemeyen yaptırmıyor. Fakat bi zararı yok sadece senden kan alıyolar bebekten bişey almıyolar iki dakikalık iş yani
Birtane2307 minikkuzummmm ikili test down sendromu tespiti icin yapiliyor ama doktor ultrasonda zaten ense kalinligina ve burun kemigine bakipta anlayabiliyor ben 13.haftadayim ikili testi yaptirmadim cunku doktorumda dedi herkeste biliyor yanilma payi var yani nolursa olsn gebeligi sonlandirmayacagim icin yaptirmadm kac kisiye riskli diyip down diyip ama saglikli bebek doguran kadinlar olmus
minikkuzummmm Birtane2307 çok teşekkür ediyorum size bende o yüzden istemiyorum aklım karışmasın ben var deseler bile gebeliğimi sonlandiramam 🤰
Birtane2307 minikkuzummmm bosuna yapma cnm bi akraba kendini o kadar üzmüş sanmis down sendromu olacak tum gebeligi kotu gecmis cocuk sapasağlam