Yildizanne Kzilar merhaba 14 haftalıkken bebgim pıt pıt ediyordu iki hafta sürdü şuan 19 haftaya gorcegiz iki üç haftadır pıt pıt etmio bişey varmıdır p.tesi hastaneye gidecem korktum
archmom Yildizanne o hissettiğiniz bagırsaklarınızın değişen yerinin yarattıgı titresimlerdir . Hissetmek için 20-24 hafta arasını beklemelisiniz . O yüzden endişe etmeyin . Bagırsak konumlanmanız bitmistir 🙏🏻
Busra34ybg Yildizanne 14. Haftada bebek hareketlerini ilk gebelikteyseniz hissedemiyorsunz bende öyle düşünüyordum doktorum gaz olabilir dedi hareketleri hissetmek için erkenmis ilk gebelikte 19. Haftada net hissetmeye başladım
aeh o haftalarda hissettiğiniz bebek değildir bebek küçücük o haftalarda hissetmek imkansız nerdeyse. O sizin kendi nabzınız veya bağırsak hareketi vs. Siz daha yeni yeni hissedeceksiniz ilk gebelikse 21,22. haftayı bulabilir
Yildizanne aeh yasa bildigniz pitmpit ediyordu yaaa bende bebek sandım ins bbisey yokotur. Ya teşekkürler 🥰
Yildizanne Busra34ybg himmmm bende bebek sandım bildiğin pıt pıt ediyordu hadi bakalım ins hissederim
Yildizanne Gif ya bilemedim ki ilk önce erkek demişti doktor bı ay öncede kız dedi bakaalim ötesi gidecem tekrar doktora bakalım ne diyecek 🥰