Tuuuuu 10 haftalık gebeyim kızlar sürekli sağlıklı besleniyorum bugün dayanamadım yarım paket acılı cips yedim 🤦🏻♀️ Pişmanım birşy olr mu
Hayalizlerim Tuuuuu bişey olmaz bende arada canım isteyince yiyorum o kadar kendimizi sıkmayalım yani tabi zararlı şeyler cips kola o yüzden bazen canımız isteyince abartmadan yiyebiliriz yani bebeğe bi zararı olmaz
Nurtrky Tuuuuu yahu nolcak ye gitsin abartmamak şartıyla çünkü sana kilo olarak zararı dönecek sadece😂
SedaCeki Tuuuuu neden hep 10. Hafta cok merak ediyorum bende deli gibi doritos istemistim bende hemen hemen yarisini yemistim ama hicbir sorun olmadi. Kimle konussam 10.hafta cips istiyor ki benim hic asermem falan olmadi adam akilli.
Smanrsmsk61 Tuuuuu benimde ilk gebeliğim ama napim öyle istiyo ki canım herşeyden yesin diye yiyorum 😄
egesmom Tuuuuu haftada bir yiyorum valla yaa ama migrosta bi tane cips var kese kağıdında trans yağsız yazıyor tipi doritos gibi ondan alıyorum ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
bus91 Tuuuuu ben hep yiyorım abartmadan dozunu bılerek hamileyım dıye aşırı sağlıklı beslenmiyorum yanı canım isteyınce kolada içiyorum cipsde yiyorum dıışardanda söyluyorum çok şükür 27 haftalığım bebegımde gayet sağlıklı nefis bu ıstıyor
gel_artik_bebegim Tuuuuu evet zararı olur ama pisman olup kendini strese soktugun için zararı olur cips yediğin için değil . Dr kağan kocatepe elinizdeki telefonlar cipsten koladan daha zararli gebelikte telefon kullanimini kısıtlayın diyo.
058elf Tuuuuu gayet güzel açıklamış orda, ayrıca korkuyosan yememeni tavsiye ederim. Ki biz hasta değiliz hamileyiz abartmadığımz sürece belli başlı şeyleri yiyebilirz yediğin yarım paket cips bebeğe ne yapabilir ki.
Sermec27 Tuuuuu canım ne olabilir ki 19+2 haftalık hamıleyım 4 5 kez yemişimdir merak etme bir sey olmaz 🥰
spaceship Şöyle bir şey olur : benim canım ister ve evde olmadığı için bu beni üzer 😂 ayrıca yarım paket asla yetmez, dibini sıyırmadan onu öyle bırakmam.