Icozf1 Kızlaaarrr hamilelik sürecinde baş ağrısını geçirmek için neler yapıyorsunuz yada kendi bulduğunuz yöntemler var mıı 😣💁🏻♀️
Tugba__- Icozf1 allah şifa versin benimde birkaç gündür başım ağrıyor ki hamile kalmadan önce ataklarım oluyordu ayda 1 hastaneye gidiyorduk migren demişti doktor şimdide oldumu nane yagi kullanıyorum alnıma kulak arkama sürüp masaj yapıyorum çok iyi geliyor şiddetli değilse baş ağrım ama onuda söliyim 😊
derinsart Icozf1 demire baktırın eksikligi varsa ben o süreçte migren bandi kullandm gratisden almiştim
Icozf1 Anadolu duştan sonra bana bi ağırlık mayışma geliyor her ağrımda onu yapamıyorum malesef canım 😣
Cressida İlk 3 ay çok oldu benimde. Normalmış bu durum. Doktorum bol su ıc demişti. Az su ıcmekte yapıyormuş. tchibodan elektırıklı baş masaj aleti almıştım sürekli elimde dolaşıyodum😂😂 zamanla kendılıgınden geçıor. En iyisi bol su içmek :)
Icozf1 Cressida çok içiyorum aslında günde 2.5-3 litre içiyorum ama anlık oluyor bi anda geliyor ve asla geçmek bilmiyor
Baby20-21 Icozf1 gerilim tipi baş ağrısı olabilir kafa sıkışıyormuş gibi birazda stres yapıyorsanız ondan da olur ama zamanla geçiyor
Baby20-21 Bol su içmeniz gerekiyor vücut susuz kaldığı için ağrı oluyor birde hormon seviyesi yükseklediği için evde patates koyabilirsin ben öyle yapıyorum biraz hafifletiyor birde temiz hava almanız iyi gelicektir
Icozf1 derinsart değerlerin normal dediler ama Pazartesi tekrar gideceğim doktora danışırım olmazsa 😊
derinsart Icozf1 o geldi aklıma benim demir değerlerim cok düşmüştü inanilmaz baş ağrisi yapmişti ki ben hayatmda böle baş ağrisi cekmemiştim🤷🏼♀️😄
derinsart Icozf1 yok o bence gerçekten olması imkansiz birşeydi öglen baslamişti ertesi gün sabaha kadar aralıksız ağrimişti o gece belki beş dk anca uyudum