Tuggce Merhaba, hamilelik testimde 3 çizgi çıktı. İlk defa karşılaşıyorum bu ne anlama geliyor? 
Haticetalan Tuggce bn şok ilk kez görüyorm test bozuk olabilir canım içindeki kağıdı yanlş basılmş sanırım
Ecemiz Tuggce merhaba canım aynısı benim eltimin başına geldi meğerse ikiz gebelikmiş tebrikler hamilesin🤗👭
Sevoeco25 Tuggce tövbe bacım bi gülesim geldi 3 diycektim pozitif gibi ama test bozuk başka test dene 😊
Pink1122 Tuggce Tuggce yani ne desek yanlis olabilir canim belki test bozuktur tekrar yap istersen baska test alip var desekte yanlis olabilir yok dsekte muhakkak bi bozukluk vardir ki boyle cikmasi normal degil
Ayfer65 Tuggce rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim inşallah hamilesindir 🙏❤🤰
Tuggce  Bu testten kullanan var mı ? Bende çok şaşkınım hastaneye gidip kan vermelimiyim ?
sophia Tuggce bence nobetci eczaneden baska marka test al. Ay cok merak ettim. Benim veterinerde kedime yapilan testlerde 3-4 cizgi cikiyo bazen aidste hivde filan. Ama bunda hcg yaziyo bilemedim
Limonumsu Tuggce canım merhaba muhtemelen test yanlış basılmış 3 tane bcg çizgisi de basmış olabilirler 3 tane kontrol çizgisi de basmış olabilirler başka test var mı elinde
Deletedmom15262 Tuggce 🤭😳😳töbe yarabim bu neydi böyle ilk defa gördüm duble çizgi düble üçüz hayırlısı olsun diyelim insallah🧿🤲🏻💓
Bybars Kan sonucunu bekleyen bir ben olamam merak ettim 😁 haber et bize bence hamilelik var testi yanlış basmış olabilirler
Suzii-90 Tuggce iki çizgi hayal ederken 3.de çıkmış bende ilk kez böyle bisey gördüm istemsizce de bi güldüm canim bu ne böyle diye 😂 Insallah hakkında hayırlısı olur canim en iyisi kan ver daha sağlıklı sonuç alırsın