Seldayorulmaz Merhaba anne adayları 🤰 bir süredir doktor arayış içindeyim şuan takibimi yapan doktorum izine ayrılıyor ve bir daha değiştirmemek üzere ilgili ve tüm sorularıma yanıt alabileceğim bir doktor arıyorum Avrupa yakasında tanıdığınız ve uygun Bütçeli bir doktor var mı🌸 şimdiden teşekkür ederimmm
Duygusuz Seldayorulmaz neredesiniz onuda yazsaydınız daha iyi olurdu. Bagcılar medilife Sema yılmaz a gidiyorum memnunum. Muayene 80 TL
Gigy Seldayorulmaz GOP Kadın sağlığı merkezi Nefize Meriç’e gidiyorum ,çok ilgili,detaylı anlatir açıklar ,2 yıldır gidiyorum 150 TL ücreti ,doğumu Özel Yeniyuzyil Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde yaptırıyor
eilik Gop Avrupa Şafak Hastanesine gidiyorum, doktorum Deniz Özgen, muayene ücreti 145 tl, ben çok memnunum öneriyorum 😊
Oznurylmzr Ben levent hastanesinde Halise hanıma gidiyorum. Muayene ücreti 135 lira ama zam gelicek sanırım.
Seldayorulmaz Oznurylmzr halise hanımı baya araştırdım ve ona gitmeye karar verdim sanırım 😃 birşey daha sormak istiyorum size doğum odalarını biliyor musunuz nasıl boyut olarak ve hastanedeki ilgi be alakadan memnun musunuz 🙈
Nursel67 @Seldayorulmaz Sefaköy Rumeli hospitala gidiyorum muayene ücreti de 90 tlydi en son gittiğimde
Oznurylmzr Seldayorulmaz doğum odaları hakkında bi fikrim yok malesef. Hastane personeli gayet ilgili hiç bir sorun yaşamadım.
prensesannesii_ Seldayorulmaz levent Hastanesi şebnem önsel ve avicenna Gültepe cem ardictan çok memnun olan var.