Bende 10 senedir bel fıtığı var. 3-4 kilo alsam hemen bacağım uyuşmaya başlar. Hayatım boyunca da hep spor yaptım. Hamileliğimde de yürüyüş, hafif pilates ve özellikle bel hareketlerimi düzenli yaptım. 39. Haftama kadar da çok rahattım. 3-4 km yürürdüm bi çıkınca. Hiç sancım fln da olmazdı. Ama 39. Hafta içinde bir anda sol bcak eklem yerimde bir ağrı başladı. Yürümekte baya zorlanmaya başladım. Bebek doğacak heralde, baskılıyor diye düşündük, pek zorlamasım bende. Kızım doğmak istemeyincede 40+6 da suni sancı ile doğum başlatıldı. Sancılara dayanamayınca epidural istedim. Epiduralden sonra çok rahattı doğum ama uyuşuk olduğum için bacağımın ağrısını da hiç hissetmedim ve doğururken sanıyorum fazlaca bacağımıda zorladım. Doğumdan sonra 20 gün fln birilerine tutunarak yürüdüm bacağımın ağrısından. Tçyatakta sağdan sola dönemiyordum ağrıdan. Kızım ağlayınca kalkıp alamıyordum. Çok zor bir süreçti. Sonradan öğrendik hamilelik osteoporozu diye bişey varmış. Sanırım ondan kaynaklı bişe çünkü röntgende hiç birşey çıkmadı. Doğum yapalı 2 sene oldu. Ara ara aynı ağrı hafif yokluyor gibi oluyor, ama çok rahatsız etmediği için tekrar doktora gidemedim bir türlü.