ebrureyhan durusum kocaeli değil ama yakın bende kocaelideyim kartal araştırmada didar kurt adı doktor hanımın çok ilgilendi herşeyi ni söyledi perinatoloji bölüm ü hiçte para ödemedim
Alinamoms durusum yemek yiyip gidin ve gitmeden idrarınızı muhakkak yapın doktor bana bunu demişti aç gitme yani. Toplamda 20 dk falan sürüyor zaten.
lavindenizim durusum yasemin hanımdan çok memnun kalırsınız çok iyi kendisi ve çok ilgileniyor sağolsun
Merve599 durusum ben de bizzat gittiğim doktorum olduğu için biliyorum doktorun ağzından duydum ve aynı zamanda Sebiha Özdemir Özkan yazarsanız Google a eğitim bilgilerinde de perinatoloji uzmanı olduğu yazıyor 🙂 size yanlış bilgi vermişler
durusum Merve599 bende inceledimm demekki farklı sitelerde yazıyor yoksa giderdimm sağlık olsun artık ne yapalım🤲🏻 Teşkkür ederim yinede bilgi için 🥰
BurcuP durusum medikalparkta Sebiha hanım var bayağı ayrıntılı baktı herşeyine parmak boğumlarına kadar biz memnun kaldık.
Sevi36610 Özel Kocaeli hastanesi Prof.dr Eray Çalışkan.ben kendisine gidiyorum cuma günü de detaylı için gidecem.güzel ilgileniyor
Sevi36610 Bende cuma günü gideceğim kendisine bakalım neler söyleyecek😍 doğumumuda kendisi yapacak inş🙏🏻
Songul4189 İzmit Medikalpark Hastanesinde Sebiha Özdemir Özkan Kocaeli’deki iki profesörlük ünvanı olan iki perinatologtan biri,550tl muayene ücreti var ,iki defa çağırıyor ,ikincisinden ücret almıyor ,alanında uzman bir perinatolog