Ezgi009 Hanımlar internetten bebek odası takımı,montesori yatak sipariş verip kalitesinden memnun kalan var mı tavsiye edebileceğiniz instagram/internet sitelerini yazar mısınız🙏🏼
NilGrl Ezgi009 ben güvenemedim. 😔 beğendiğim oda takımı vardı B Butik diye bir sayfadan. Ne biliyim. İkeadan sipariş verdim.
123Ab Ezgi009 aldığınız yere bağlı aslında. Biz bebe çeyiz sarayından dolap almıştık mağazada katalogdan seçmiştik. Pierre cardinin bebek odaları vardı hepsi çok güzeldi kuruluydular mağazada İnstagram sayfası da var bir bakın isterseniz
dorugunannesi34 Ezgi009 canım brnim burda montesorrikitaplik yazınca çıkıyor ben ordan takımlarını yaptıriyorum dolabı yatağı biraz fiyat pahalı ama çok güvenilir kaliteli yer ben bizzat atölyesine gittim gördüm orda anlaştık herseyine
Swlatmn NilGrl bende dün herşeyini ikeadan aldım gidip mağazasından bizzat kendim seçtim eşimle yükledik arabaya getrdik😂
Ezgi009 NilGrl bende o güvenemiyorum o yüzden sormak istedim instagramda güzel takımlar var ama nasıl gelir bilinmez🤷🏻♀️
NilGrl Swlatmn aynen ikea yine kurumsal. Zaten gelir. Ama diğer sayfalar gelir mi gelmez mi. İyi gelir mi falan. Dedim kafam rahat olsun. Hiç şu dönemde kafamı ona yoramam😂 sizde en iyisini yapmışsınız