Çok güzel bir hamilelik geçirdim ilkinde olduğu gibi bulantı kusma vs yaşamadım.
- haftadan beri sancım çıkıyordu hatta her hafta doktorum hala mı doğmadı diye espri yapıyordu. 38+2 olduk sonunda öyle böyle. Bir gün önce aşırı kasılmam vardı ama hep olduğu için önemsemedim. Sabah 5:30 gibi adet sancısı gibi başladı suyum gelmedi, nişanım gelmedi diye önemsemedim ama 5 dk ya düşünce birden ağrılar büyük kızımı arkadaşa bırakıp hastanenin yolunu tuttuk. Hastane 20 dk eve yolda 3 dk ya düştü sancı aralığı. Hep okurdum burda özenirdim kısa süren doğumlara. Benimki de öyle oldu. 9 da hastaneye giriş yaptık ebe 9 cm açıklık deyince şok oldum. Ağrım vardı ama rahat karşıladım şükür. Odama aldılar gecelik bile giymeme fırsat olmadı soyunup yattım. Az daha sancımı çektim tam 10 da suyumla beraber bebeğim doğdu.
1,5 yıl oldu Almanya’da yaşıyorum görevli geldik buraya dil de bilmeyince çok endişe ettim ama prenses gibi bakıyorlar🙏 Eşim her anına şahit oldu doğumun kordonu bile ona kestirdiler. Korona tedbirleri olduğu için doğumdan sonra eve döndü minik kızımla baş başayım şimdi.
Allah herkese kolay doğum nasip etsin sorusu olan varsa zevkle cevaplarım❤️