Abcxyz Sevgili anneler ve adaylari bebislerimize aldigimiz bu tirnak bakim setinin icinden cikan makas ne isimize yariyor aydinlatin 😂 (bazilari tirangni onunla kesiyormus ama ben asla yapamam baska amaci var mi 🤷🏻♀️)
dlnyny Abcxyz tırnak kesmek için kullanılıyor diye biliyorum hatta tırnak makasından daha kullanışlıymış
Pemberuyam_ Abcxyz Bende o makas şeklinde olandan almayı düşünüyorum. Daha kullanışlı ve minnak elleri tırnakları dipten kesmeyi önlüyormus.
Ayssmom Abcxyz setin içinden çıkan ateş ölçer çalışmıyor sizde aynı sorunu yaşadınız mı ben mi beceremedim 😂😂
dlnyny Abcxyz benim düşündükçe bile dişlerim kamaşıyor o yüzden kesemem ama takip ettiğim anneler var çok kullanışlı olduğunu etini kesme/derin kesme derdinin hiç olmadığını tırnak makasından daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar denemek lazım belki de bilemedim
Mucizem09 Abcxyz Canım kızım 3 yaşına girecek hala onunla kesiyorum tırnaklarını. Çok rahat gerçekten. Diğeriyle daha derinden kesiliyor istemeden
Abcxyz Mucizem09 ciddi mi bende bununla tam tersine dusunmustum ay dur bende denicem bununla ama once minnosum gelsin tabi de 😅