Gzmgkceekmkc Herkese merabaa. Kızlar 16. Haftadayim plesanta aşağıda dedi doktor ama yukarı çıkar dedi . Bu durumu yaşayan var mı?
sumeyye60 Gzmgkceekmkc 34-35. haftaya kadar yukarı çıkması beklenir. Bende de öyle bir durum var. Plasenta ön duvarda. 33 haftalık olmak üzereyim. Beklemedeyiz. Normal doğum esnasında çok kanama olabilirmiş. Bakalım hayırlısı🤷🏻♀️
Sevo03 Gzmgkceekmkc Bana da aynısını dediler 30+5 gunluk suan plasenta bana da önde dediler. Şuan normal zamanla düzeliyor
tuuceozyvz Gzmgkceekmkc banada öyle söylenmişti ama şuam 25+3 teyim ve geçen hafta gittiğimde plesantanın yukarı çıkmaya başladığını söyledi yani yavaş yavaş yukarı çıkıyor için rahat olsun
Soe Gzmgkceekmkc benim de 12+4te plasenta previa demişti doktorum 2 aya yukarı çıkar demişti. 16+5 bugün yine gittim hala aşağıda maalesef. İlişki yasak ağır iş spor yasak
Gzmgkceekmkc Soe doktorum bana hiç birseye yasak demiyor 🤦♀️ takibini yapicaz dedi sadece . Ama ben kendim dikkat edicem ..
Elif5361 Gzmgkceekmkc Aynısını ben yaşadım açık kahverengi lekenmem oldu bugün doktoruma gittim plesanta azıcık aşağıda dedi rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama korkum var tabiki progestan 100 ml kullanıyorum lekelenmem yok şuanda 14+2 haftalığım sizde nasıl ?
Gzmgkceekmkc Elif5361 Elif5361 bana herhangi bi ilac vermedi . 2 ay içinde yukari çıkması lazım bunun takibini yapicaz dedi sadece . Insallah düzelir
Elif5361 Gzmgkceekmkc Bana Progestan verdi 100 ml büyüdükçe yukarı çıkacaktır dedi ağır iş yapma ani hareket vs inşallah düzelir
dimple94 @Gzmgkceekmkc ben de 12+2 de gittim aşağıda ama 4. 5. Aylarda bu yukarı çıkacak telaşlanacak birşey yok dedi. Herhangi bir ilaç vermedi yada birşeyi yasaklamadı.
Ozge3747 Gzmgkceekmkc Evet 22 haftalığım ve dün öğrendim ayrıca ilk sezeryan dikişime yapışmış durumda plasenta. Yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de. Çıkmazsa sezeryanımız riskli geçecek maalesef
sumeyye60 Srnysl Benim de plasenta ön duvarda yukarı çıkmasını bekliyoruz. 34-35. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş. Normal doğum anında kanama çok olabilir dedi doktor.
Srnysl sumeyye60 anladım canım benim hep on duvarda 30 haftadan beri şuan 37+2 yiz Çarşamba günü nasipse sezeryan olacağım 🤲
asaf-2021 Gzmgkceekmkc Gzmgkceekmkc benimde aşağıda 36. Haftadayım. Yani yukarı çıkabilirde çıkmayabilirde . Ben çıkar diye bekledim ama çıkmadı