Miumiu Kızlaaar sizde bir derbi günü nasıl geçiyoor?😅 Bizde formalar giyildi eşim kafayı yemiş gibi ortalıklarda geziyor🤦🏼♀️ Bu arada ben fanatik gs, eşim fanatik fb taraftarı hakkımızda hayırlısı😂
Sermec27 Miumiu Galatasaraylıyım bir ara baya baya fanatiktim Galatasaray aşagı Galatasaray yukarı kavga bile etmişliğim var Galatasaray için şimdi kalmadı o kadar bugun derbi mi var ya onun bile farkında değilim 🙈 neyse yine de Galatasaray kazanır inşallah
[silindi] Miumiu eşim koyu fbli kardeşlerim koyu gsli Allahım içim dışım maç oldu ha bire birbirlerine laf sokuyorlar 😂😂😂bakalım neler olacak bugün
Deletedmom15262 Miumiu 😂😂😂🤗🤗Allah kolaylık versin bir bjk lı olarak iki takımada başarılar ve beraberlik dilerim😂😂 benim eşimde gs li🤣🤣💓
Ozge1708 Miumiu Ayy aynı bizde ben koyu Gs liyim eşim dr fb li önceleri olsa beraber izlemeye falan giderdik ama. Şimdi anca evde izliyoruz.
Miumiu [silindi] Ayy bizde de durum aynı eşimi tilt etmeye bayılıyorum hahaha giydi formasını marş falan açıyor benim inadıma hahhahaah😂😂
Miumiu Ozge1708 Aynen canım bizde evde izliyoruz mecbur pandemi olmasa Kadıköy’e sürüklerdi beni kesin 😂😂
Cemrenin_annesi80 Miumiu bizde fb liyiz ama öylesine takım tutmak için tutuyoruz ikimizde maç sevmioruz
imerveg Miumiu ayniyiz 😂 esim Fb ben Gs ortalik savas alani 😂 yazik dogunca olan oglumuza olacak geliyor 😂
Miumiu imerveg Hahahaha al benden de aynısı kuzucum😂😂 Bizimde allah nasip ederse oğlan olucak valla neler yaşıcaz hiç bilmiyorum🤷🏼♀️😂 Bizim ev de mahşer yeri gibi o bana sataşıyor ben ona 😂😂
[silindi] Miumiu 😂😂😂dur sana ne anlatacam gene böyle bir derbi günü benim kocişkolatam giydi formasını bekliyor neyse gs 1 0 almıştı sanırım canı sıkıldı gel gidelim yiyecek bir şeyler alalım dedi formasını da çıkarmadı neyse çıktık girdik restauranta biz yurtdışında kalıyoruz kaldığımız yerde de pek Türk yok sırada bekliyoruz adamın biri gelip eşime kardeş geçmiş olsun deyip gitmez mi ayyyy beni bir gülme krizi tuttu bir ay boyunca gülüyordum o zaman baya zoruna gitmişti 😂😂😂😂
Miumiu [silindi] Hahahahahahahhha yaa adamcağız iyice tilt olmuştur hahahahah😂😂😂 Kıızz anlat anlat zamanı geçmez bu anının müthişmiiiş 😂😂😂
[silindi] Miumiu hahahaha her derbi gününde hatırlatıyorum adam beyaz tenli sarı bişey kıpkırmızı oluyor kim bilir bana içinden neler saydırıyor 😂😂😂
maviruya Miumiu Ben öylesine tutmuş olmak için gs’yi tutuyorum eşim fanatik fenerli dua et de kazanalım diyor inşallah kazanamazsınız dedim kızdı küstü ahahaha🤣
Miumiu maviruya Ahahahahha yaa ben de çok tilt ediyorum eğer yenilirsek hamilelik kozumu oynucam beni sinirlendirme git diye 😂😂😂
Mcakir Miumiu Hayatta en sevmediğim şey oyun oynayan insanları izlemek😅 ya bende dahil olcam ya da hiç izlemicem. Ama gel gör ki Fenerli bir eşim var. Giydi formasını bana da mutfakta birasının yanına patates kızartma görevi kaldı 😂 Bu arada 3-1 Fener yencek 🤪
Miumiu Mcakir Yaa hayır hayırr fener yenemez valla kocamın çenesinden kurtulamam😂😂 biz de patates kızartıyoruz tam bir derbi günü 😂😂