Vscomedya ya bende 28 haftamda 12 kg yu görünce çok şaşırdım daha 3 ay var dikkat etmem lazım dedim baya kararlıydım ,aslinda yanlislrinizin farkındasınız:) meyve sessiz tehlike (fazlası tabi) paketli gıdalar boş kg yapıyor,benim çok kg fazlam vardı ondan da gitti tabi biraz ,ama dikkat ederseniz en azından dengeler ,sabit tutarsınız oda hamilelikte büyük başarı,spor işini doktorunuza danışın tabi direk başlamayin ,bazı durumlarda yaptırmıyor doktorlar ,yürüyüş gibi değildi benim yaptığım videolar daha tempoluydu ,ama pilates annesi var YouTube da 1 saatlik hamile pilatesi videoları var ,asıl faydayı o videolardan gördüm diebilirim , hamilelikte vücut sıkılaştırdim okadar diyim gerisini siz anlayın😂
Pilatesteki asıl amacım ağrılarımi hafifletmekti benim , sıkılaşmak cabası oldu :) doktorunuzun onayını alarak bunlara başlayabilirsiniz dilerseniz
Bide ekmek konusunda çok cok azaltmak yerine ekmek cinsini değiştirin , diyetisyenler ekmek kesmeyi uygun bulmuyor , vücudunda karbonhidrata ihtiyacı var:)