hande0606 Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim 2 hafta önce yani 6 haftalıkken kese içerisinde bebek görünüyordu ancak şimdi bebek ve kalp atışı görülmüyor. Sizce kürtaj olmalı mıyım beklemeli miyim başına gelen oldu mu
tgb006 hande0606 ben 9.haftda duydum kalp atışını. Bi hafta daha bekle ama sonra geciktirme eğer yoksa.
oglum0603 Garip geldi acikcasi bebek nasil sonradan yok olmus ki. Bence baska doktora gidin belki bebegi gorememistir hemde iciniz rahat eder
hande0606 oglum0603 bende anlamadım boş gebelik olsa en baştan olmaz sonuçta değil mi kafam çok karıştı
tgb006 hande0606 6.haftada kese vardı bebek daha oluşmamış demişti doktor. 3 hafta sonra gittim o zaman gördüm. Ama bence sen başka doktora görün ama geciktirme
oglum0603 hande0606 bencede bos gebelik olsa bebek hic görünmezdi. Benimde kafam karisti mutlaka farkli doktora gidin
Gamseee hande0606 benim de ilk gebeliğim öyle oldu 6 haftada kese göründü 9 haftaya geldiğim de 7 haftada kalmış bebek büyümemiş kanamam da geldi aldırmak zorunda kaldık kürtaj oldum yani .. şimdi yine hamileyim 8+6 oldum şuan için bu iyi gidiyor çok şükür 🤲🏻
Esrakaya23 hande0606 bence sen doktorlara güvenme canm ben de bir gün arayla başka doktora gitim biri bana bebek var dedi bende gördüm var oldugunu başka doktor da bana yok dedi varsa hala da vardır o doktor görmemiştir
hande0606 Esmakiral Esrakaya23 kan tahlilimde beta hcg referans dışı çıkmış şimdide gerçekten doktorlara güven olmuyo