Derinsel Gebeyim ben 32. Haftadayım sezaryen olacağım için 26 Mart gibi dedi kesin tarihi Mart başı belirleyeceğiz
Gebeyim Tahaninannesii istebnde sasiriyorum bisi mi dokundu dicemde farkli bisey yemiyorum ki mide yanmssi korkysundan
Tahaninannesii Gebeyim doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir ona danışın isterseniz yoksa da bir eczaneden ya da sağlık ocağından bilgi alın
Busukermit Gebeyim karaciğer enzimlerine Bi baktır istersen eger kızarıklık ve dayanılmaz kasıntı oluyorsa sebep olabilir
BebegimleYeniHayat_34 imerveg pardon bana da son tarihi 25 Mart demiş fakat iki haftada önde gidiyor gelişimi o yüzden 34 den sonra bebeğin canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelir dedi
koalababy Gebeyim belki dr kafası karışıktır canım.. ben 33+4 üm dr bana 23 mart dedi ama 2 marttan sonra da hazır ol dedi..
threestar Gebeyim son regl tarihiniz ne zaman acaba? Ben de 36+1′im 6 Mart benimki, yani Mart’a kalmaz tabi bu gidişle doktoruma göre 😅 Şaşırdım aynı hafta sizinki nasıl o kadar ilerde olabilir
Gebeyim threestar iste bnde sasiriyorum ztn korkuyorum hep 20 diye teselli oluyoken gecen mart annesi postunda ayni haftadayiz herkes mart basi deyince soklandim kormu basti 😂😂😂