yavrukom Haftamizdayiz hala 1 kilo bile almadım bebisimin gelişimi iyi ama ona gidiyor kilolar varmı ben gibi olanlar herkes biranda almaya baslarsin diyo kilolarcamii olcagiz yoksa 🤗🤗
Seyma2861 yavrukom 20. Haftaya kadar bende hiç almadım. Zaten sağlıklı olan almamak şuan endişelenmeyin sonra istemesende alınıyor 😀
Gizmolata yavrukom canım ben 25. Haftadayım daha 1 kilo aldım, bebek normal kilosunda,bende artık almaya başlarım derken şekerim çıktı diyet yapıyorum böyle giderse en fazla 7-8 kiloyla tamamlıcaz diyor doktorum bakalım .
Mervekomur yavrukom bende aynı durumdayım 53 ile hamile kaldım şu an 50 kiloyum bizdede gelişim çok iyi dedi doktorumuz bana da 20 haftadan sonra alırsın diyolar 🤣
Tugcek33 yavrukom 18 haftalık ikizlere hamileyim hiç kilo almadım, 3 gün önce gidiyorlar hatta oğluşlarım🥰
H-melek yavrukom 16. Haftaya kadar hiç almadım vitamin ve takviyelere başlayınca da kilo almayı Durduramaz oldum
Pemberuyam_ yavrukom 18 19 haftadan sonra almaya başladım ben de, zaten ilk aylar alınmıyor ki, şu an 27+3 10 kilo aldım örneğin, istemeden alıyoruz bir süre sonra
Pemberuyam_ Mervekomur Hahaha inşallah, ama zorlanmaya başliyo insan paytak paytak yürüyorum fln 😅🙈hayırlısıyla dogsunlar inşallah sağ salim🧿
yavrukom Pemberuyam_ ya ben kilo almadım hiç ama belim kalinlasti kıyafetlerim olmuyor bazen penguen gibi yürüyorum siskinligim olunca kimbilir karnım büyüyünce nasıl olurum diyirum hep🙈
Pemberuyam_ yavrukom Her anı ayrı güzel her bünye farklı tabiki az kilo alan da var çok alan da, önemli olan sağlıkla tadını çıkaralım inşallah🙈🥰