Gamze-gmz Arkadaşlar merhaba… İnternetten bebek odası alan oldu mu. Monteserli oda düşünüyorum bazı yerler büyük rakamlar cikariyo İnternetten alayım diye düşünüyorum
Sed22-09 Gamze-gmz valla bende alıcam İnternetten Birtane beğendim önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü mağazalarda marka adı altında oldukça yüksek satılıyor bunada gerek duymuyorum açıkcası uyguna alıp kalan para ilede diğer eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum
mlkkk Gamze-gmz internette ederinden ucuzza suntalamdır malzemesi onu da bilirsiniz zaten çok dayanıklı olmaz
Gamzee26 Gamze-gmz babycibebe sayfasından alışveriş yaptım, ama mağazasına gidip bakıp seçtim(gitmeden internetten de sipariş verebilirsiniz çünkü gerçekten çok kaliteli)1 buçuk haftaya gelecek oda takımı gayet güzel herşeyi toplu aldım tek bir yerden
Sed22-09 Gamze-gmz baby darling diye bir siteden canım %100 mdf ve oldukça uygun yavrulu yatak benim beğendiğim
Sed22-09 Gamze-gmz dolap komidin ve yavrulu beşik yatakta içinde 2250 ye geliyor canım kurulum içinde 350 tl alıyorlar oda tercih meselesi kendinizde kurabiliyorsunuz
Gamzee26 Gamze-gmz 3 kapılı dolap, montessori yatak, yatağı, uyku seti, küvet seti, mama sandalyesi, bebek arabası, puset, 5.500 tl
serpilparlar Instagram’da noktabebeistanbul sayfasına bir bakın isterseniz fiyatlar bana Uygun geldi bende oradan alacağım