Sen1meleksin Kızlar 36+3 üz sabahları karın ağrısıyla tuvalete gidiyorum afedersiniz. Bugünde hapymomda doğuma hazırlık şeklinde gördüm ishali bi korktum
Tugceery Sen1meleksin ilk gebeligimde de oyle olmustu bende doguma kadar surekli ishal sorunu yasadim suan ki gebeligimde 35 haftaligim bunda da aynisi oluyor kabizliktan iyidir
edakyconal07 Sen1meleksin 37+4 um bendede aynı sikayet var gece karnimda bir ağrı 🤭affedersiniz WC deyim hmn 12subatta isteğimle sezeryan olucam
esilayy Sen1meleksin yok sormadım yakın zamanda gitmedim bu hafta içi kontrolüm ama ilk gebeliğimdede böyle olmuştum
askvehuzurum Sen1meleksin 8 cm ile sezeryana alındım. Hem bebeğin kalp atışları hızlandı. Hrm kakasını yedi. 10 dakikalık iş kalmıştı ama sezeryan oldu..
Sen1meleksin Tugceery evet öyle kesinlikle sürekli kabızlık yaşadım zaten ilaçlardan dolayı sanırım son zamanda böyle olunca korktum
Fatmaaygzr Aferdersiniz kizlar ama şey bildiğiniz ishal mi oluyorsunuz yoksa nasıl desem tam ishal değil ama katı olmadan mi yapıyorsunuz açıkça sormak zorunda kaldım kusura bakmayın 🙈
Sen1meleksin Fatmaaygzr evet tamda dediğin gibi bende tam ishal değil kabızlığa alışınca ishal gibi geliyor insana
Fatmaaygzr Sen1meleksin vücut kendini doğuma hazırlarken bı hormon salgılarmis işte kasılmalar için sancı için falan o hormon da ishal yaparmış insanı
Syma-ma Sen1meleksin ben 13 teyim bende de oluyor arada ya karın ağrısıyla uyandım Sabah 8 de korktum meğer ishaldenmis neyse ki uzun sürmüyor bir gün veya iki gün sonra geçiyor
Cemrenin_annesi80 Sen1meleksin ay bendede var doguma hazırlıkmıymış üşüttügümden felandır dıye düşünüodum 35+5deyim
Sen1meleksin Cemrenin_annesi80 canım her gün bilgi oluyor ya bebeğim kısmında orda bugün öyle yazıyordu ondan sordum bende
Merve8494 Sen1meleksin bende 37+1 im 3 4 gündür tam sulu ishal değil ama baya yumuşamış bağırsaklar blogta bende okudum onu doğuma hazırlık diye birden karin ağrısı geliyor wc de buluyorum kendimi cumaya kadar dayansın bebeğim sezeryan olacağız son 6 günümüz
edakyconal07 Merve8494 bende 37+4 bugün itibariyle haftaya pazar sezeryan olucam inşallah minik sewgilim geliyor 😆🤭