T_nisaa Nur1806 22+1 olduk rahatladım diyebilirim çoğu sıkıntım azaldı bazı ufak tefek oluyor şişkinlik bulantı gibi dinleniyorum geçiyor normal hayatıma devam ediyorum nasip olursa kızım olacak 11 Haziran tahmini doğum tarihimiz 🤗♥️
Sermec27 Nur1806 19+2 haftalık hamıleyım ikinci gebelik oldugu için göbek belli harekette hissediyorum en son 17 de gitmiştim oğlum olacak Allah nasıp ederse 22 haftada detaylı ultrason yapılacak tahmini en gec haziranın ikinci haftası dogum normalde 1 temmuz adet tarihine göre ama riskli gebeyim ve önceki dogum sezeryan oldugu için erken alınacak biraz 🥰🤲
Crn1996 Nur1806 21+4 olduk oğlumla iyiyiz şükür ufak tefek arada gelen bulantılar ve bel ağrıları dışında karnım ufaktan çıktı artık geç çıkmaya başladı ama artık belli ediyor kendini 👼🏻☺️
Burcuckmk Nur1806 22+1 olduk kizimla göbeğimde cikti haraketleride başladı detayli usgden geldik bugün biraz suyu az dedi daha fazla sıvi almaya dikkat et dedi 😌
Esraa54 Burcuckmk detaylı ultrosonda normal kontrollerimizde bakıldığı gibi ilk önce kalp atışına bakıyorlar mı
AselMavii @Nur1806 19+6 olduk minik kızımla şuanlık bi şikayetimiz yok gece uyumak dışında 21. Haftada detaylı usg var onu belliyoruz 🥰🥰
Su1985 Nur1806 19-+5 olduk oğlumlaaa 21 haftamızda detaylı usg var onu bekliyoruz sağlıkla gelsin yavrularımızzz🙏🏻🌸💕
BirMuallime Nur1806 21+6 yız bizde. Karnım iyice çıktı 16. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum bir haftadır artık daha net dışarıdan belli oluyor 😍detaylıya da girdik kilomuz ve suyumuz biraz fazla çıktı zaten erken doğum riskimiz de var ama şu an iyiyiz çok şükür umarım hepsi sağlıkla dünyaya gelir 💜💜
BirMuallime Sizler alışverişini yapmaya başladınız mı ben riskli olunca hiç bi şey almadım ama düşündükçe de çok heyecanlanıyorum bir an önce yapmak istiyorum ❤️
Aslanannesiayse BirMuallime bende aynen sabırsızlanıyorum ama eşim kızıyor erken diye bide korku var tabi 😑
Mzgnormann Nur1806 22+3 göbeğim çıktı biraz 10 Haziran doğumum erkek olacak bulantılarım oluyo belim ve sırtım çok ağrıyor 🤦🏻♀️
vasili21 21+4 olduk oğlumla 💙🧿🤲 2 gün önce detaylı usg olduk. Kilomuz alt sınırda dedi 😔 biraz üzüldük ama henüz Tam kilo alMa zamanı düzelir dendi🤲 Hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla sorunsuz kucağımıza almak nasip olsun 🤲🤲🤲
BirMuallime vasili21 muz ceviz kaşar bunlar bebeğe kilo yapıyor diye hatırlıyorum canım bi araştır istersen çabucak toparlar Allah ın izniyle
Zahide_2010 22+3 olduk bizde 9 haziran tahmini doğum ❤️ Şu anlık hafif kasık ağrılarım dışında bir sorunum yok sabırsızlıkla kızımı bekliyorum 😍😘
T_nisaa Sevdeeee Almanya’da yaşıyorum burda ikili test ve detaylı ultrason yok sezaryende yok 😁 malesef giremedim riskli gebelere yapılıyor sadece bir randevu ebeye diğer randevuda doktora gidiyorum ebeler burda çok aktif Doğumdan sonrada sizinle ve bebekle ilgileniyor eve geliyor
Mervemercan Merhaba kızlar bizde 18+4 olduk doğumumuz 30 haziran şimdilik kızım olucak💓🧿🙏 gidişatı şimdilik iyi Allaha emanet bütün bebeklerimiz🙏
Eski9 Nur1806 çok şükür pek bir sıkıntım yok gebeliğin başında kabızlıktan çok çektim ama şimdi daha iyiyim 18 haftalık olduk Haziran sonu veya temmuz başı doğum henüz belli değil cinsiyet 2 kez kız dedi doktor sağlıklı olsun da ilk bebiş de kız bu ikinci gebelik. Tiroid biraz yükselmiş tedbir için ilaç yazdı doktor bugün onun dışında iyiyiz şükür detayliyi dört gözle bekliyorum 🥰🥰 birde kızlar karnımın içlerine bıçak batması iğne batması gibi ağrılar giriyor anlık normal mi karnımın içleri çok geriliyor gibi hissediyorum karın iclerim aciyor ara ara 🙁