Sibelezgi qokceyy benim 12.gun sadece bas donmem oldu ama testte cikmadi 14.gun yaptim pozitifti..insallah sende hamilesindir canim
Sibelezgi qokceyy evet kan vermeden once benim elimde 2 farkli test vardi ben onu yapmistim ama herkeste farklilik gosteriyosa bilemem tabi gec dollenme vs gibi sebeplerden
qokceyy Test yaptım bugun dayanamadım 10. Günümdü cok silik cizgi cıktı baya silik ama gorunuyo iğne etkisi olsa daha belirgin olmazmıydı
blueberyy00 qokceyy iğne etkisi adet günü yaklaştıkça kaybediyor etkisini iki gün sonra yeniden yap koyulaşma varsa pozitif dir
blueberyy00 qokceyy bence 12. Günün bi geçsin öyle ver kan testte koyulaşmayı görmezsen hayal kırıklığı yaşamazsın yine sen bilirsin canım ama
qokceyy blueberyy00 cogu kişi burda sey yazmıstı test yaptım ama negatifti kan verdim pozitifti diye o yuzden test yapıp üzülmek yerne kan verip garanti olsun istedim
blueberyy00 qokceyy o zaman birşey diyemem canım benim güzel haberlerle gel inşallah. Ben iğneyi vurduğum günle beraber 12. Gün pozitif gördüm
qokceyy blueberyy00 regliden önce kaset testler de gorundugunu bilmiyodum tamam bende yarın kaset test alayım
blueberyy00 qokceyy yani silikde olsa bir iki gün varken görünüyor benim adetime 2 gün kalmıştı zaten birde çatlatma iğnesinde 12. Günden sonra en erken belli olduğunu söylüyor herkes bende ondan yapmıştım yani
blueberyy00 qokceyy daha önceki ay kullandığımda 11. Gün yapmıştım gölge gibi silik çıkmıştı meğer iğne etkisiymiş en iyi 12 günden sonra denemek daha garanti olsun dersen 14 den sonra felan denemek