Leylim Gamze0502 en gec dört beş günde geliyor ben cok sık alışveriş yapıyorum ordan aşırı kaliteli ürünleri ☺️ üç çocuk büyür o zıbınlarla😄
kuygur kızlar hm nin internet satış deposunda çalıştım iade kısmında inanın ben hiç begenmiyodum mallarını şimdi nasıllar bilemem anneler hep çocuk ürünlerini iade ediyordu ve hm nin bebek kıyafetleri çok küçük 👍🏻 bir beden büyük alın
archmom Gamze0502 2-4 ayı hemen kullanma ihtimalin pek yok canım . Onu minimum bebeğin kilolu ve uzunsa filan 1. Ya da 1.5 ayı bitince kullanmaya başlayabilirsin . Ama olsun yaa aldığın aralık daha uzun süre giyiliyor o da bir gerçek 🥰
Gamze0502 archmom anladım canım cok tesekr ederm 🥰🥰 bi gelsn baklm dediğin gbi bebkler canık büyüyrlar🌸
Ohaezgi dugmeninannesiii 0-1 M = yeni doğan ve 1 aya kadar 1-2 M = 2 aylığa kadar 2-4 M = 4 aylığa kadar
Eceunverkanra dugmeninannesiii 0-1 ay yenidogan donemi 1-2 1ve 2aylık 2-4tte 2-4ay arasi diye geciyor ama h&m in kaliplari ne buyuk ne kucuk. Kucuk alirsaniz cok az giyecek ve kuculecek. Benim oglum su an 3bucuk aylik 1 ay once 2-4 tulum tam gelmeye baslamisti simdi kuculmeye basladi. Su an mesela 6-9 giydiriyorum bol geliyo ama hemen kuculmez en azindan. Bebekler cok hizli buyuyor kucuk beden aldiginiz seyleri cok az giydirebilirsiniz h&m de sonucta cok ucuz degil yine de siz bilirsiniz tabi ki. Bir tek carters’ın bedenleri cok kucuk eger oradan alacaginiz bi seyler varsa muhakkak buyuk beden alin tavsiyem.
Sehertass dugmeninannesiii kızlar hangi site bu yada hngi uygulama uygunmu fiyatları aydınlatın benide hic bise anlamadım bu postttan 😅
Annecik_ dugmeninannesiii H&m alman markasıdır almanlar da iri insanlar olduğu için bedenleri oldukça büyüktür ancak 0-1 falan o kdar küçük ki yeni doğan anca giyer uzun süre kullanamaz ama kalitesi yumuşaklığı güzeldir beğendiyseniz bir tane yenidoğan alabilirsiniziz 1-2 daha uygun olur yeni doğana ama 2-4 almıştım ben 2. Ayda giydirdim tam oldu ayy anlatabildim mi acaba 😂 ben çok dolaşırım da bu mağazayı pek severim şöyle diyeyim 0-1 prematüre 1-2 yenidoğan 2-4 1. Aydan sonra giydirilebilir
dugmeninannesiii Annecik_ anladım canım çok saol 2-4 siparğş verdim vallahi uzun bi süre giyer umuduyla bakalım 😂
Annecik_ dugmeninannesiii giyer giyer bedenleri geniş onların ayaklı almazsan eğer çorapla bile uzun süre giyer güle güle giysin bebiş
elif000 dugmeninannesiii herkes ay olarak yazmış ben de cm olarak yazayım belki işinize yarar 😅 0-1m -> 50 cm (yenidoğan, 1 aya kadar) 1-2m -> 56 cm (1 - 2 aylık) 2-4m -> 62 cm (2 - 4 aylık) 4-6m -> 68 cm (4 - 6 aylık)
Eliiiiiiffff Gamze0502 canım ben memnunum kargo takibi yok ama 3 günde geldi bana 3 ayrı siparişimde sorun yaşamadım hiç ☺️