Semahmet18 Kızlar göğüs ucum hiç yok 1 ay önce erken doğum yaptım bebeğim küvezde 2kilo olunca vereceğiz dedi doktor daha hiç emzirmedim süt sağma makinasıyla sütümü sağıyorum hemşireye veriyorum bebeğimi nasıl emzircem bu şekilde ne yapabilirim yardımcı olun
2melek_annesii Semahmet18 canım öncelikle hiç bişey alma bebek gögüs ucunu degil gögsüm kahverengi kısmını kavranması lazım sabırlı olursan emer belkide ilk verdigin emmeye baslar korkma baktın emmiyor gögüs ucu cıkarıcılar var veya pompala az sag ucu az cıkınca bebege ver ama sakın slikon uc deneme meme reddi yapma riski oldukca yüksek bende tavsiye ben ettim sen etme cnm
Ozlem23 Semahmet18 emzirmek için kelebek gibi şeffaf şeyler oluyo ya emzirirken onu koyuyodun çocuk onun üstünden emiyo sanırım onu kast etti arkadaş
Yamanlardan Göğüs ucunun çıkması için aparat var Ablamdada yoktu vakum gibi yapıyo göğüs ucunu sonra hemen bebişimn ağzına veriyor
Semahmet18 Yamanlardan internetten biraz araştırdım da lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var alıp almamakta kararsız kaldım ama son çare alacam denicem
Yamanlardan Birde göğüs ucunun olmaması bebeğin emmeyeceği anlamına gelmiyo önemli olan o koyu kısmı damağa yapıştırması burdada doğru emzirmenin önemi çıkıyor işte
Semahmet18 Yamanlardan haklısın ilk olduğu için şuan acemilikten hiç bir bilgim yok çevremden duyuyorum sadece göğüs ucun yok zor emer hep yara olur filan diye
Baby-yase https://hizliresim.com/zzoYia Bi sitede görmüştüm kesinlikle bunu deneyin bir kaç cocuk doktorunun instagram sayfalarinda da gördüm onlarda öneriyor. Enjektörün ucunu kesiyorsunuz çekince vakumluyor. Masrafsız denemeye değer
Semahmet18 2melek_annesii gerçekten mi yaaa bilmiyordum şuan kafam iyice karıştı ama dediğin gibi yaparım canım önce denerim emmezse lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını alırım
2melek_annesii Semahmet18 elbette anında temin edersin onu dert etme bakmıssın emivermiş annesi hiç bişeye gerek duymazsın bide almadan önce sırınganın ucunu kesip bebe ucunu cektirebilirsin oda cıkarır
Semahmet18 2melek_annesii sağol canım inşaallah bunlara hiç gerek kalmaz emerde eme eme çıkar zaten ucuda ama ben öncesinden ne yapabilirim çıkarabilir miyim diye sormak istedim yinede