Msltms Kızlar bio-tech Gliss kullanıyorum saçlarım hemen sertleşiyor ve kabarıyor şampuanımı değiştirmek istiyorum şöyle yumuşak ve parlak gösteren bi şampuan arıyorum tavsiyeleriniz var mı?
heyymomm Msltms yumuşaklık istiyorsanız kesinlikle head&shoulders supreme ikili seti. hem şampuan hem krem bana çok iyi geldi
[silindi] Msltms head&shoulders kullanıyorum hem saç kremini hem şampuanını çok güzel yapıyor saçları benim kepek problemimi çözen de bir şampuan
Gzddd Msltms farmasinin sarımsak özlü şampuanı var hem saçları yumuşacık yapıyor hem dökülmeyi azaltıyor benim saçlarıma çok iyi geldi tavsiye ederim 😊
endobeybi Msltms Yves Rocher Reparation Repair kullanıyorum ben. Saçım boyalı olduğu için çok yıpranmış ve sertti. Baya toparladı
Bulutsevdasi Loreal Paris’in kil içerikli şampuanı kullanıyorum. Turkuaz bir rengi var. Saç kremini de kullanıyorum. Arindici olarak geçiyor. Kepek yağlanma felan yapmıyor.
heyymomm Msltms düz bi saçım yok dalgalı banyodan hemen sonra tarayınca da kabarıyordu haliyle dalgalı olduğu için
paradiseeeeee Gzddd ayyy onu aldım tim saçlarım döküldü kel kalıcaktım tavsiye üzerine aldım ama bana giç gitmedi
Hafise Msltms valla ben şampuan dan bu dönemde kokusunda tiksindim o yüzden zeytinyaglı sabun kullanıyorum deneyebilirsin bence eskiden hep sabun vardı😁 şampuanlar bile zamlandı 😁
Brcklc Yumuşaklık arıyorsan kesinlikle!!! Gliss Intense Therapy kullanmalısın katkısız istiyorsan gratisden sarımsaklı şampuan alabilirsin.
Msltms Brcklc yumuşaklık istiyorumm saçım çok dalgalı ve hemen birbirine giriyor onu bi deneyeyim o zaman
Hafise zeynepbalci evet bazı sabunlar sert yapıyo bi kere o hataya düştüm saçlarım belime kadar uzun tarayacam aglayarak taramıştım ama bu sabun cok iyi geldi