Sena_35 Arkadaşlar yardımcı olurmsuun 2hafta sonra ayrıntılı utrasona girmem gerek izmirde özel hastanelerde yapılıyormuş memnun kaldığınız hastane onerirmisin ve fiyatılari lütfen
Denizzz88 Sena_35 ben hastanede değil de alsancakta bir perinatoloğa gitmiştim 450 tl sermet sağol ismi , çok memnun kaldım
Sena_35 Miskokulum35 s35#13085050 galiba banada fiyat olarakta en uygunu orası 300 tlyse oraya gidebilirim telefonla arayıp mi randevu aldınız internet sitesinden mi kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum
gizemozarslan BrcHmt merhaba barış Büke’ye haftaya gideceğim 600 TL olmuş nakitte bilginiz olsun.. memnun kaldınız mı bu arada 🙄
Miskokulum35 Sena_35 hastaneyi arıyorsun canım. Doktor beni radyolojiye gönderdi. Radyolojiye diye randevu alıyorsun. Eğer haftan yakınsa şimdiden ara çünkü sıra oluyor canım
Fer4h Ben Barış büke de yaptım benim ikiz olduğu için 1 saatten fazla sürdü ve 750 ₺ idi ama tek gebelik ne kadar bilmiyorum
BrcHmt gizemozarslan ben 25 aralıkta gitmiştim. Ben memnun kaldım baya bi detaylı bakıyor. Hatta bizim bebeğimiz yüzünü göstermeği için adam 1 saat uğraşmıştı. Eğer pozisyon istediği gibi olmazsa bi çık yürü çikolata ye falan diyo. Sonra tekrar giriyorsun aklında bulunsun. Tok git bir de bebek hareketlensin
Ogretmenanne35 gizemozarslan randevu hemen bulunabiliyor mu peki ? Perinatolog mu radyoloji mu acaba ?
gizemozarslan BrcHmt ay iyi bari o kadar para veriyoruz en azından yüzünü görelim güzelce incelesin. Teşekkür ederim ☺️
hamileana Ben Alsancak mr da yaptırdım Aralık sonunda yaptırmıştım yunus doktor yaptı gayet memnun kaldım fiyatı siyah beyaz 250 renkli 300 dü canim zam gelmediyse
gizemozarslan Ogretmenanne35 perinatolog canım. Ben aradığımda iki hafta sonrasına alabildim randevu zaten haftam da ancak doluyordu o tarihte 20. Haftadan sonra yaptırın diyorlar ya. Telefonda konuştuğum bayan yarım saatte bir randevu veriliyor dedi CD veriyorlarmış bir de bitince