Serrax anlayamadım. Saglıkcıyım ama farkedemedim. Baş agrısı fln yapmıyordu bende. Bebegim 31. Haftada cok az kilo aldı biraz minyon kaldı. Ben ve eşim 2750 dogmusuz zaten minyonuz doktorum 2,5 kg dogan bebekte saglıklı minyon olcak dedi. 32 de cok dikkst ettim beslenmeme haftada 200 gr almıstı cok Sevindik falan ama yinede doktorum şüphelendi haftalık komtrole aldı beni. Sadece 9 kg aldım gebelikte ama biraz ayakta kalsam ödem oluyodu. Gebeliktendir normal dedik. Ellerimde karpal tünel sendromu basladı egzersiz yapıyordum semptomlar gerilemiyodu hamilelik ödeminden dedim ama preeklampsi oluyormuşum. Her komtrole gittigmde tansiyonuma bakılır 11/7 cıkardı. Evde kendimde ölcerdim bazen ama o hafta hic ölçmemiştim. Bebegim hic gelişmemiş. 32.haftada kalmıs. 33+2 doktor kontrolümde tansiyonum cıktı. Hemen kitle idrar tahliline bakıldı proteein kaçagı cıktı. Tansiyon ilacına basladık 6 doz alfametle saat bası tansiyon takibiyle 35 e kadar heegğn doppler nst girerek beklettik ama bebek gelişmedi. Sadece boyu uzadı. 35 te hala doppler nst iyiydi suyum ve bebek hareketleride cok güzeldi ama bebek beslenmedigi ve benim içinde büyük tehdit olusturdugu için zorunlu sezaryen oldum