Merhaba hanımlar doktor konusunda çok dertliyim biraz uzun yazacağım umarım okur ve yardımcı olursunuz. Şuan 15. Haftadayim başta gittiğim doktorum dünya tatlısı ve çok ilgiliydi. Ama sürekli ağrılı geçen ilk haftalarda ciddi bir risk olmamasına rağmen verdiği yüksek doz progesteron beni mahvetti ve ciddi yan etkilerden sonra o halimi gorunce bir dr daha deneyelim dedik. 8. haftada başka bir doktora geçtim o da çok iyi sağolsun ama bı sıkıntı var, o da ilkinin aksine fazla rahat 😀 geçenlerde yine post açmıştım bir anda aşırı akıntı geldi suyum geldi diye korktum demiştim. O gün o korkuyla gittim kendisine kapıda direk şöyle karsiladi : “birbirinizden duyup duyup geliyosunuz kesin söyle neyin var” 😀 ciddi bir kanama olmadığı sürece asla hicbir sikintimi ciddiye almıyor ve ben muayene aralarında bir sorum olunca sormaktan çekiniyorum resmen. Hani ilk doktor fazla pimpirikti tamam ama bu da aşırı rahat 😀 artık tekrar tekrar değiştirmek de istemiyorum ama içime daha çok sinen uzun vakit ayıran ve açıklama yapan işinin ehli bir doktor arıyorum. Aral Atalay ve volkan aksakallı öne çıkıyor bana kalsa koşa koşa gidicem ama eşimin erkek doktor olmasın takıntısı var malesef 😒😒 yine de herkesin memnunum dediği doktorlar onlar, belki biraz daha ısrar edersem kaygimi anlarsa diyorum anlayış gösterir. Bu isimlerden memnun musunuz ve başka onerebileceginiz kimler var? Artık son olsun ve doğuma kadar .gidelim onunla istiyorum kadın veya erkek önerileriniz kimler??