Melissatutar Kızlar 2 oldu bi anda kiloduma su geliyor değiştiriyorum bardak dolusu kadar değil ama geliyor fark edilcsk derecede suyum dğeildir heralds ağrım falan yok başına gelen varmı
Ftmm Melissatutar canım şüphelenıyorsan git bı gorun doktora ya da acile git bebegın suyunun azalması ıyı degil
Erdem2121 Melissatutar bende 27 haftamdayim. Tuvaletten sonra bakıyorum ıslaklık var bugün de oldu. Ama bebegin suyu değildir. Çünkü bebeğin suyu şeffaf ve kıvamlı bu bildiğin su. Bebek idrar torbasını zorluyor. İstemsiz idrar geliyor. Korkma canim
Arass__ Erdem2121 Yanlış bilgi veriyorsunuz. Bebek suyu bildigimzi su idrar nasılsa aynen öyle geliyor 33 de gelmişti hep sızıntı halinde devam etti böle durumlarda bebek cok büyük riskte mikrop kapabiliyor
Mervuras26 Melissatutar benim de ara ara oluyor iç çamaşırım çok ıslanıyor hatta kıyafetime de geçiyor doktorum normal hormonların ani değişmesi kaynaklı dedi
MomMomMom377 Muhtemelen akıntıdır ancak siz takip edin mutlaka . enfeksiyon veya normal vajinal akıntıdır muhtemelen bu haftalarda hepimizde var. İçinizin rahatlaması için randevunuza çok varsa erkene alıp muayene gidin isterseniz
Yasemin301 Erdem2121 seffafti zaten anliyorsunuz idrar tutamama gibi bi durum olmadigini suyun geldiginde baya cok geliyor engel olamiyorsunuz benim yaklasik 2 saat boyunca geldi
Arass__ Erdem2121 Altına işiyor gibi düşün tutamıyorsun geldigini sadece aktıgında hissediyorsun 1 yemek kaşıgından fazala akıntı oldumu zatn hemen gitmek lazım kontrole.