kelebek12345 merhaba 3 bucuk yillik evliyim ben ilk bebegimi karnimda kaybettim dahaq sonrada hamile kalamadim.doktora gittim klomen kullandim catlatma ignesi vuruldum ovitrelleydi ismi.son denememizde doktorum catlamaya hazir 2 yumurta var kaybetmeyelim bunlari igneni yaptir hemen asilama yapalim dedi gün verdi.esim asilamaya gitmek istemedi cunku agir bi operasyon erkekler açısından.bende üzüldüm agladim cok gunlerce.tamam dedim bitti artik denemiycm.derken aradan 2 ay geçti ben adet gormedim.bu arada çok halsizim falan filan.dedimki yok zaten ama yine de bi tahlil yaptirm dedim.hastaneye gitmeye bile halim yoktu.evde tahlil yaptim cift çizgi cikti.hemen doktora gittim.masllah 2 aylik ti oglum canlanmis kanlanmis icimde kalbi atiyodu.😊😍 yani kuzucum uzerine dusme.evet klomen catlatma ignesi bunlar icin ben de igneyle hamile kaldim ama klomen kullaninca ilk seferde kalacak diye bi kaide yok.bu cok zorlu bi surec.maddiyattan once manevi olarak kendini herseye hazirlamalisin.psikolojil olarak insani cok yipratan bi donem bu.moralini yuksek tut ve doktorunun tavsiyelerine harfiyen uy.insallah en kısa zamanda senide burda goruruz bebek geliyo diye.dualarim seninle 😊