kelebek15 Fatmaaaaa123 her gün en az 15 dk sırt kol kas boyun egzersizi yaparım sınır sıkışması ve boyun duzlesmem var.haftada üç dört gün de en az yarım saat yürüyüş yapıyorum
Busclk Fatmaaaaa123 ben yapıyorum hamile kalmadan önce daha çok mekik ve ağırlıkla çalışıyodum şimdi hafif egzersize döndüm. Hafif bacak kol egzersizleri ve yürüyüş yapıyorum:) en iyisi yüzme ama malum pandemi🤦🏻♀️
34_21_23 Fatmaaaaa123 yürüyüş ve plates yapıyorum mümkün olduğunca. Birde kegel egzersizi çok yaparım
Zeynep12- Hafta içi yarım saat yürüyorum cumartesi günleri pilates yapmaya çalısıyorum arada egzersiz tabi egzersizle pilates cok düzenli olmuyor ama mutlaka yürümeye çalışıyorum
Mom5 Her gün düzenli olarak koca evi toplamakta spora dahil bence 😌 yürüyüşe de çıkıyorum sonucunda yorgunluktan ölüyorum 😒😩😋
Abdullahm1 Fatmaaaaa123 haftanız küçükse sakın yapmayın ben 30 kara geldim ayaklandım erken açılmam oldu sakın… bir şekilde zaten doğacak inşaAllah 35 den önce yapılmamalı
Jelibon54 Fatmaaaaa123 valla tuvalete gitmek şişeme suyumu doldurmak ve banyo yapmak dışında pek kalkmıyorum bazen oda değiştiriyorum ve 15 inde Bursa’dan İstanbul’a otobüsle oradan uçakla elaziga ve oradan da taksiyle Tunceli’ye gidicem o kadar üzülüyorum ki beni gören kuzey kutbuna keşfe gidiyorum sanır yerimden nasıl kalkıp o yolculuğu yapicam bilmiyorum spor hak getire anlayacağın canım 😒😒
Qawsedrftg 1,5 yaşındaki oğluma bakıyorum ve evin işlerini yapıyorum. Başka spora ihtiyacım yok bence 🥲
Hilalsny Burcu80 😂😂 gobegimle birlikte birazcik mabadimi da buyuttum hamilelik boyunca otura otura 😂😂
Qawsedrftg Fatmaaaaa123 emme sıkıntımız yok 7 aylıkken bıraktı ama bana çok düşkün.. 36. Haftamın içerisindeyim son 3 hafta inş😄