Zeynep_18 Benim gibi çabuk acıkıp hemen doyan anneler varmı acaba, 19 haftalık hamileyim hamile olmadan öncede öyleydim hamile kaldım hâlâ aynıyım bi anda içim kıyılıyor dünyaları yicem gibi olurum iki lokma yer doyarım yarım saat sonra tekrar aynı😁
begummm26 Zeynep_18 Been😃 midemden gurul gurul sesler gelir deli gibi açım ama çok yiyemem yatım saat geçer yine aynı sinir bozucu bi durum ya😄
bebiskosmom Zeynep_18 yaa ben de de tam tersi hamile olmadan önce dünyaları yerdim şimdi iştahsızlık var kendimi zorluyorum ama midem bulanıyor içim almiyo kilo vermişim. 😔 Keşke ben de yesem
ikiponcik_annesi Zeynep_18 ayy ne güzel bi özellik ben uzun süre aç kalsam gözüm dönüyo elime ne geçse yiyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo 😒
mercimekkoftesi1 16+4 bnmde ve bende öyleyim. Sanki günlerdir bişey yemiyormuşum gibi oluyor açlıktan ellerim titriyor. Sonra iki kaşık yemek yiyince dünyaları yemişim gibi doyuyorum 🤦🏻♀️ Yarım saat sonra yine aynı sanki hiç bişey yememişim gibi 😅 kısır döngüye girdim resmen