Mlkrfk Kızlar merhaba kaç kilo aldınız. Ben 24. Haftamdayım 21 haftaya kadar hiç almamıştım şu an 5 kilo birden aldım normal mi çok hızlı mı oldu anlamadım korktum bir an. Doğuma kadar böyle giderse diye 😇
cgelmas Mlkrfk hareket falan ediyor musunuz yürüyüş? Ben yattığımdan 25.haftada falan 5-6 kg birden almıştım 1,5 ayda ama sonrasında hareketlendiğimden yavaşladı🙃
Minikmucize33 Mlkrfk bende 20+6 haftadayım 6 kilo aldım ama bir anda değil 2. Ayımdan itibaren yavaş yavaş alıyorum dikkat ettiğim halde böyle dikkat etmesem ne olur hiç bilmiyorum
MucizeAnnesii Mlkrfk dikkat ettiğim halde bir hafta da 500 gram Almaya başladım . Çok normal geliyor artık bana . 23+2 deyim
biranneden1 Mlkrfk ben de 16. Haftadansonraaldım . İki haftada üç kilo alınca frenledim kendimi . 25. Haftadayım 4,6 aldım kiçok dikkat etmeme rağmen
icimdekikelebek Ben de 16 haftaya kadar 1 kilo almıştım 20. Haftada gittiğimde 5 kilo birden almışım 😅 bu ay dikkat ettim simit beyaz ekmek pirinç yemedim bakayım 24 de kaç kilo almış olacağım 😎
Mlkrfk cgelmas ta hareket çok fazla edemiyorum düşük tehlikem vardı başlarda şimdi doktorumla konuşacağım gittiğimde kendimden korktum 😇
biranneden1 MucizeAnnesii ben de öyleyim . Ekmek ,pirinç hamur işi tatlı vs hiç tüketmeme rağmen alıyorum malesef . Çok sinir bozucu
Slmylmz Bende 1 kilo aldım ki bu haftalarda almayı beklemiyordum😬 16 haftalık olduk 10 kilo ile kapatabilirsem mutlu olacağım😄 doğumdan sonra kilo stresi çekmek istemem 😕
Mlkrfk Slmylmz çok zor sanırım bende seviniyordum hiç almadım diye 20 haftadan sonra birden 5 kilo aldım doğuma kadar tahmin edemiyorum nolurum 😇
Ozlem23 Mlkrfk ben 26 dayım 5 kilo falan aldım onuda son iki ayda aldım doktorum normal dedi artık kilo alırsın ayda iki kilo dedi
Zekus7 Haftamdayım ve 5 kilo aldım kızlar son aylarda canınız herşeyi istiyor hatta yemek yiyorsunuz 1 saat sonra yine acıkıyorsunuz 😅 yani ben öyle hissediyorum o yüzden elinizden geldiğince firenlemeye çalışın kendinizi.
ikiponcik_annesi Mlkrfk bende 16 haftaya kadar 2 kilo almıştm 16 haftadan sonra 5 kilo birden nasıl aldm bilemedim 🤔