Evet kızlar aylardır burda aile gibi olduğum size artık yazıyorum 02.02.2021 saat 14.30da melegime kavuştum çok şükür sağlıkla aldım onu kucağıma darısı burda bekleyen bu postu okuyan herkesin başına. Bu benim ikinci gebeligimdi 9 yaşında bi kizim daha var ama onda zor bi normal doğum yapmıştım kısaca bu gebeligi öğrendiğim günden beri bunu normal doğurma fikrini hic düşünmedim. Hata mi ettim şimdiki düşüncemle önce normali deneyip zorlanirsam sezeryani tercih etmeliydim bence. Çünkü insanın her iki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları varmış gelelim doğumuma.
Hastaneye 11de yatisim yapıldı odama alındım ve hemşire ameliyat önlüğünü getirdi aha dedim o an geldi 😂😂😂😂 burdaki postlarda en acıyan kısmı sadece damar yolu demişti herkes evet o da neden genelde elin üstünü tercih ediyolarmis bebisi doğumdan sonra emzirirken kolu kivirmak zor olmasın diye ama inanın kendimi doğum kısmına odaklayinca çok da acı yoktu zaten dayanilmicak bisi de değil veee evet gerginim ama misler gibi hep istedigim tik tok videomu bile çektim o an önlükle hâlâ iyiyim dedim.
Ve o an geldi hemşire hadi dedi artık gidiyoruz yanımda eşim ve teyzem vardı istemsiz çok korkuyorum diye ağlamaya başladım eşim biz de geliyoruz burdayız sakin derken teyzemle göz göze geldik ağlıyoruz tabi kapıda kaldılar hayatımda ilk defa girdiğim soğuk ve ürkütücü ameliyathanede candan erçetin şarkıları keyifli güler yüzlü bi ekip hepsi ailem gibi sakin ol bak hiç bisi hissetmiceksin diyen tatlis anestezi doktorum sagimda hadi yavaşça egil dedi bisi hissetmiceksin sadece oraya sürdüğü soğuk ilacı hissettim kızlar inanın bana saniyeler içinde de bacaklarimda karincalanma soruyorlar kaldirabiliyo musun bacağını bilmem dedim bakın kalkiyo mu o an doktorum geldi çarşaflar önüme pat pat bir bir atıldı ve iyi misin Serap başlıyoruz diyo çok korkuyorum dediğim an doktorumun icimden biseyi çekip aldığını hissettim bi boşluk meğer minigimi alıyor ve dedi ki hissetseydin suan çığlık atardin o an o ses allahım ne minik ne cirt bi ağlama minnagimla ilk animiz ve bu arada testler taramalar ayrıntılı ultrason derken çok canımı sıkan hamilelik geçirmiştim o yüzden tek odak noktam kizim sağlıklı mi ilk o soruyu sordum ve eveti duyduktan sonra biraz nabiz tansiyon derken kötüydüm canlar hasta panik yaptı cümlesinden sonrasını hayal mayal hatırlıyorum asansörde açtım gözümü o da zorla. Ortama 6 saat ayaklarımda his yoktu. Vee hiç zorlicagini düşünmediğim kısmı ilk yürüyüş ve ayağa kalkis ben suana kadar en çok orda zorlandım. Hastanede iki gece kaldım serum ve iğnelerle daha çabuk toparlamak için. Suan evimde kızımla iyiyiz sorular olursa bebisle biraz zor ama görünce cevaplarim kızlar. Eski hesabimin şifresini unuttum bilenler için doğumdan çok korkan pimpirikli anne ben sebis3232😎😂😂😂