Secil_31 Arkadaşlar, doğum öncesinde rutin doktor bir takım tahliller yaptırmamı istedi bazı testleri sağlık ocakları da yapıyormuş merak ettiğim şeker yüklemesi ve tam idrar kültürünü de yapıyor mu?
dygu87 Secil_31 hepsini yapıyorlar tam kan sayımı, idrar kültürü, şeker yüklemesi, tetanos aşısı vs hamileliğimde her şeyi sağlık ocağında yaptırdım.
Boncukbeyinannesi Secil_31 benim takibini yapan sağlık ocağı 2 kez kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar bana ama şeker yüklemesi yapmiyolar
Mom26 Nslhnkr idrar tahlili yapılmıyor derken :) sağlık ocağının görevlerinden biri idrar kan tetikleri
Mom6 Nslhnkr Şeker yüklemesi olarak yapmıyorlar yani içecek verip açlık tokluk kanından bakılıyor idrar tahlilide yapılıyor
Secil_31 dygu87 nerde oturuyorsunuz semt olarak ben avcılar da oturuyorum sanırım her sağlık ocağı yapmıyor o yüzden soruyorum
Nslhnkr Mom26 idrar yapmadı benim bulundugum ilçedeki saglık ocagı. İdrar için konustum zaten kan için konusmadım ? Kan yapıldıgını bende biliyorum canım
Mom26 Nslhnkr hayır canım kan ve idrar yapılıyor hatta idrar kültürü de yapılıyor geçen Perşembe verdim he bulunduğun bölgedeki sağlık ocağı yapmıyorsa bilmiyorum ama sor yani yapılıyor boşuna hastaneye bir ton para verme
Nslhnkr Mom26 ah keşke yapılsa canım ya malesef her saglık ocagı yapmıyo halbuki bekarken gittigim saglık ocagı yapıyordu sans işte habire idrar için para veriyoruz
Mom6 Nslhnkr Hepsi değişik sanırım ama civardakiler yapıp sizinkiler yapmıyorsa ilçe sağlığa bildirin bizimkilerde vitamin bakmıyormuş
Nslhnkr Mom6 ne tuhaflar cidden ya büyün tahliller var idrar yok. Sizinde vitamin yokmuş ki vitamin de sürekli doktorlar istiyoçözemedim saglık ocakları cok bagımsızlar degişikler