bircivcivannesi Selam kızlar, malumbulantıydi kusmaydi, hormonlardi insan kendini yorgun, bitkin, bakımsız, paspal hissedebiliyor, bunu aşmak için neler yapıyorsunuz kendinize zaman ayırıp yapınca iyi hissettiğiniz şeyler neler?
Nslhnkr bircivcivannesi valla hiç bişi yapmıyorum. Ama hergün hayalini kuruyorum. Saclar düz makyajlı bakımlı . Sadece hayallll 😂 bakımlı olanlara cidden hastayım nasıl beceriyolar 🤪
Ortmenanne16 bircivcivannesi ahh gönül neler istiyor ama 2 tane esofmanim var yıkayıp yıkayıp giyiyorum kiloda alınca tabi pek hevesin kalmıyor ama yinede tırnak ve cilt bakimima dikkat ediyorum hamileyim diye yan gelip yatmam azda olsa eşime güzel gözükmek isterim
Seymamuge bircivcivannesi 15. Haftaya kadar kusmaktan ne bakım düşündüm ne de başka bir şey evde pijama dışında hiçbir şey giymedim saçlarımda dağılmış tepeden topuz şeklindeydi şimdi eski halime dönmeye başladım hahahah 😂
[silindi] bircivcivannesi hiç birini yaşamadım çok şükür 33.haftamdayım. Yürüyüş yapmak çok motive ediyor kendimi iyi hissediyorum. Bir de sabahları müzik açıyorum gobegime yağ sürerken dans falan ediyorum, kurumasını beklerken aynada öyle kendime bakıyorum falan hoşuma gidiyor hamile halim. 😊
bircivcivannesi Ortmenanne16 yaa bi de göbüş falan çıkınca kıyafet sıkıntısı var değil mi daha oralara gelemedim 🤭
Ortmenanne16 bircivcivannesi kız biz eşimle tişört kavgası yapıyoruz doğuma 1 ay var hiç bişi olmuyor mecbur eşimin atletini falan giyiyorum o diyo benim bunlar ben diyorum sen sus benim 😂😂😂😂
bircivcivannesi Seymamuge 15. haftadayim ben de yavaş yavaş kendimi toparlamayi düşünüyorum demekki bu haftalarda böyle bı güncelleme geliyor 😂😂
Nida_Y bircivcivannesi ilk günden beri her sabah önce spor yaptım sonra duş, duştan sonra kremlendim saçımı yaptım zaten çalışan insandım diye hep bakımlı olmak lazım. Doğum iznine ayrılınca aynı rutinle devam ediyorum 😅 ben kendimi bakımsız hissedersem mutsuz oluyorum topuzla pijamayla şimdi 37 hafta oldum. Spordan geldim duş aldım rujumla evde oturuyorum sabah sabah 😂🙈
Eceee7 Nida_Y spor olarak ne yapıyorsunuz haftada 3 gun yuruyus disinda birseye izin vermedi bana doktorum tabi ben 4 5 gun 45 dk yuruyus yapiyrm yinede ama eskiye oranla az olunca kilo alimida hizlandi 23.haftadayim
justwaiting bircivcivannesi evde giydiklerime özen gösteririm hep,pijamayla asla gezmem her gün sabah duştan sonra makyajımı yaparım saçımı yaparım bunlar bana güzel hissettiriyor. Fakat her şeyden önce psikoloji gelir bunun için de spora gidiyorum hamile pilatesi yapıyorum, gitmedigim günlerde bir saat yürüyüşe cikiyorum bu şekilde en başından beri mutluyum 🤍
Soe bircivcivannesi evde olsam pijamadan başka şey giymem ne makyaj ne saç umrumda olur 🤣 neyseki işe gidiyorum da mecburum
bircivcivannesi Soe işe gitme mecburiyeti insanı topluyor anladığım kadarıyla evden çalışanlar napsiin 🤭😂
BurcuP bircivcivannesi çok hafif bir makyaj yapıyorum ben son 1 haftadır. Onun dışında ne yazık ki pek birşey yapmıyorum. Ama o bile iyi hissettiriyor bence 👍
[silindi] Ezgicann biz eşimle çıkıyoruz evimizin yakınında yürüyüş parkuru olan bir dağ var. Şimdiye kadar kimseye öyle rastlamadık hesap soran. Ama birşey derlerse de hani hamileyim son ayım doktor yürümemi söyledi diyeceğim. Ki zaten burda var ya herkes dışarda, yasağı takan pek yok kocaeli’de.