Herkese merhaba, gebeliğimin başından beri aynı hastaneye gidiyorum 5. Aya kadar aynı doktorla devam etmiştim sonrasında kendiside hamile olduğu için doğum iznine ayrıldı bende hastanede başka bir doktora geçtim.
Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı mevcut bununla ilgili ilk doktorum gereken testleri yaptı sorun görmedi birdaha 28.haftanda bakıcaz dedi sonra yeni başladığım doktor bu konu hakkında bilgi vermedi ben sordum muayenede 7. Ayda bakıcaz demişti en son gittim ozamanda şu zaman gel test vs yapıcaz denmedi yine bana kendim denk getirip geçen Çarşamba’ya randevu aldım yine kendim sordum ! Kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmıyım diye 28. haftam dedim test yapıcaz önce vs dedi sonra kan verdim dünde iğne için reçete istedim Eczacılar Birliğinden Mor reçete ile uygun fiyata alınabiliyor hastane 150₺ fiyat vermişti sonra hastanede saatlerce uğraştım o reçete için inanın 2 saat falan sürdü eksik yazıldı edildi kabul olmadı sonra sistem vermiyor dendi , Bende zaten 10 şubatta gelicem ozaman yazın aliyim ya da ozaman iğneyi olsam olur mu bu iğneyi olmamın belli bir süresi var mı gününü kaçırmiyimmdedim bu sefer olmanız lazım yarın gelin dedi yani Cumartesi bugünden için..
Şimdi sizlere sorum şu !
Sizinde hastanenizde ya da doktorunuzda hasta takibi böyle berbat mı yapılıyor !
Daha muayeneye girmeden ödeme almayı biliyorlar,testler deseniz hepsi uçuk fiyatlarda ama bir iğne takibi dahi yapılmıyor ben nezaman olcam etcem demesem şu zaman mutlaka gel vs denmedi sürekli kendi takibimi kendim yapıyorum ben bu hafta gitmemiş olsam farzedin ki bilmiyorum araştırma yapmadım doktorun söylemesi gelmen gerekir demesi gereken zamanda kendim gidiyorum iğnem için çabalıyorum sonrada haftaya gelsem dediğimde olman lazım geç olur deniyor şaka gibi gerçekten hayretler içerisindeyim madem bukadar önemli süresi var olmam gerekiyor ozaman neden doktorlar bilgi vermiyor ?
Kan sonuçları çıkıyor arıyoruz doktor baksın ona göre gelirsiniz deniyor not alınıyor saatlerce doktorun arayıp dönmesini bekliyoruz dönen yok sonra kalkıp hastaneye gidiyorum tekrardan dönmedikleri için !!!
Herkesin hastanesi,doktorları böyle sorumsuz mu yoksa herzaman olduğu gibi hayattaki şansım burda da yakamı bırakmıyor mu !!