Aloneanqel anneler bana bir akıl verin. 2 gün oldu çok şükür doğum yapalı 🙏🏻 İncia göğüs ucu kremi kullanıyorum ama bebeğim çok emdiği için göğüslerimin ucu acıyor artık. Ne yapmalıyım işkence gibi geliyor ki bir de sezaryen oldum acılara dayanamıyorum 😔😔
kuzeylianne Aloneanqel Dün bu konuyu konuştuk bi arkdaşımla https://ty.gl/cg3u0zc7n bunu önerdi. Mistele marka. Küçük olduguna bakma bayahı işlevselmiş. Biran önce al sür. Gecer diyorlar. ☺️
archmom Aloneanqel canım olduktan sonra çatlaklar kremler filan pek ise yaramıyor . Dogum yapmadan 2 hafta önce kullanmak lazım . Olduktan sonra ayva çekirdeğini kaynatıp onu jel kıvamına getirip sürebilirsin . Hızlı iyileştiriyor. 🙏🏻
-mercimek- Gümüş kapak öneriyor herkes denemende fayda var ben doğum yapmadım henüz ama aldım, doğuma 20 gün kala kullanmaya başlıcam inşallah
Zlhysmn77 Lahana yaprağını her emzirmeden sonra göğse kapatmak çok işe yarıyor diye duydum. Benim de böyle bir sorunum olursa bu yöntemi deneyeceğim.
Ortmenanne16 Aloneanqel tahin in üzerindeki yağı sür canım bir annemiz yazmıştı pek işe yaramış onca inşallah hemen geçer rahat rahat emzirirsin
Z-asena Aloneanqel ayva cekirdeklerini az suya koyun. 1 2 gune jel gbi oluyor. Onu sürün. Hem dogal oldgunu icin bebegniz emerken zarari yok. Ben maske olrak kullanyordm bi arkadasm demisti bana