Asena60 istanbuldaysan eger halise yolli ozel levent hastahanesi ters dogum yaptiriyor videolarina denk geldim ve yine istanbuldaysan paran varsa acibademde yusufolgacda ters dogum yaptırıyor yani strese sokma kendini gittigi yere kadar benimkide surekli ters duruyordu bazen bas asagi geliyordu dedim artik bu boyle kalacak son 32 de döndü suan basasagi sende sakince dediklerimi yap surekli karnini ovala ozellikle bebegin basinin oldugu yere pit pit yap onu uyandir yani hareketlendir sonra kafasini asagi cevirmesi icin yarim ay yap onu meraklandir surekli uyar onu rahat edemedigini anlarsa dönebilir hala herseyi yapmana ragmen donmezse dedigim gibi kasilmalarini bekle doktoruna da oyle söyle sansimi denemek istiyorum de bacagiyla dogum kanalina girse bile sezeryende sorun olmaz zaten uyusturup hemen aliyorlar onda sana sorun olmaz tek avantajin dedigim gibi sütun erkenden gelir sancilarin baslamasi süt uretiminide artıyor sen zorlanmamis olursun ve tabikide hersey sana bagli insallah kasilmalarin etkisi ile doner annesini üzmez