Aloneanqel Oykummmm doğumdan önce teyit etmek için göğüslerimi sıkıyordum bazen çok hafifçe ucunda 1-2 damla süt görüyordum, yani sütüm vardı 🤗 sezaryen doğum yaptım çok şükür sütüm hemen geldi bebeğim de hemen aldı 🙏🏻🙏🏻😊 yetiyor şimdilik bakalım
Mom726272 Oykummmm evet çok şükür oğlum 26 aylıkken bıraktırdım doğumdan önce de farkediyodum sıvı geldiğini ama süt olduğunu sonradan farketmiştim 😅
Busbushatun Oykummmm canim gogus ucundan sut gelmesi meme yapisiyla alakali bi durummus ben belki dogumdan snra 7-8 ay gogus pedi kullnmistim ama ole gurul gurul emzirmeme yetmedi doktor yapisal demisti,
Mom97 Oykummmm hamilelikte cok sütüm sızıyordu doğurdum maşallah yetişemiyodu kızım yutmaya ☺️ İnşallah buda öyle olur bakalm daha 3 aylıgız başlamadı sızıntılar
Yunusemreninannesi Aloneanqel sut dediginiz gogusten gelen seffaf miydi hamileleik zamaninda olan bende bazen sizin gibj meraktan sıkıyorum seffat sivi geliyor
Aloneanqel Yunusemreninannesi evet canım o. Annem çok yapma ama kontrol et demişti. Bende 2-3 kere kontrol etmiştim gelmişti 😊😊
Ortmenanne16 Busbushatun benim bir sıvı geliyor ama süt mü bilemedim rengi sarı gibi. Ama dikkat ettim düzenli akmıyor mesela dün gelmiş bugün yok anlamadım bu işi süt olsa hep gelmez mi 🤭🤭🤭🤭
Busbushatun Ortmenanne16 suan sivi seklinde gelebilir canimm her zaman gelmesi gerekmiuor normal bibdurum ama skmayinn uyarmayin