Burcu-2910 Kızlar 2 kez kürtaj oldum 2 cısı boş gebeliktendi boş gebelikten kürtaj olanlar sonrasında doktorunuz neler söyledi ve süreç nasıl ilerledi ?
Zezeeeyyldrm Burcu-2910 benimde ilk kaybim boş gebelikti canim sonrasinda kendi istegimle kan pihtilasma testi yaptim ve pihtilasmam cikti doktorum 3 ay korun demisti yada hic korunmayada bilirsin. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin sana .
Beyza070707 Burcu-2910 3 ay korunup sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ama ben tam 1.5 yıl sonra hamile kaldım geçmiş olsun canım
Papatyaca Burcu-2910 Ağustosta geçirdim bende 2 ay korunup tekrar düşünebilirsin dedi doktorum çok şükür gene hamileyim rabbim sizede nasip etsin..
darkblue__ Burcu-2910 2 defa kurtaj oldum ben de canım ikincisini 23 gün once oldum dr 3 ay korun dedi genetik testte yaptirdik bekliyorum cok geçmiş olsun
Burcu-2910 darkblue__ çok sagol canım bana da doktor korunma dedi ben zaten kan pıhtılaşma iğnesi kullanıyordum
Beyza070707 Burcu-2910 hayır 3 ay sonra hemen istedik ama hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım sonra kafamdan tamamen çıkardım diyete başladım bebeği hiç ama hiç düşünmedim o ay hamile kaldım şimdi 21 haftalık olduk çok şükür inşallah tez zamanda hayırlı haberler almanı diliyorum ❤️
Burcu3506 Burcu-2910 amh baktırdım 3.8 çıktı eşim sperm verdi normal çıktı adetim 4 gün geçti kan verdim negatif adet olmadığım için şimdi de üzülüyorum
Burcu-2910 Burcu3506 Acaba neyde dolayı böle gecikti Sen ilaç kullanıyordun sanki onlar ertelemiş olabılır mı bende Perşembe günü kadın doğuma gidecem bütün tahlilleri yapacam rabbim sana da bana da nasiptesin
Burcu3506 Burcu-2910 yumurta geliştirici kullanmıştım prowomen o mu yaptı bilemedim ki ayda yılda bir gecikirdi benim şimdi ne yapmalıyım soğan kürü fln mı
Burcu-2910 Burcu3506 bence bekle canım ne olur olmaz belki bişe varsada geç döllenmedir böle konularda bişe diyemiyorum
Beyza070707 Burcu3506 kendimi diyete verdim tatile çıktık eşimle öyle öyle derken hiç aklıma bile gelmemişti ama çok zordu gerçekten 1.5 yıl boyunca her ay umutlanıp üzülmek Allahım hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın
Eliif_00 Burcu-2910 kacinci haftada bos gebelik bende de süpheleniyorlar persembe tekrar bakcaklar kürtaj yapilcak yine yoksa beynimde deli sorular cok kafama takiyorum
Ranipmust Bende nisan ayinda bos gebelikten kurtaj oldum ama haziranda tekrar gebe kaldim suan cok sağlıklıyız şükür hic strese girme en kisa zamanda insallah sende gebe kalırsın