Arelinannesii KubraAydin pozitif ancak daha yumurtlama dönemini sanırım 1 hafta falan geçmiş 1 hafta sonra tekrar yap canım hayırlı olsun 😍
44_58_44 KubraAydin benim de 7.6 çıkmıştı haftaya kavuşuyoruz kızımla 🥰🥰 takip et 3 gün sonra 60.90 çıkmıştı artamasi lazım 2 günde bir
lalamom KubraAydin benim ki adet gününe 3 gün kala 5.41 çıktı cuma günü. Pazartesi 17 çıktı. 3 katı ilerledi hep. Çok şükür 17+2 deyiz. Sıkma canını sağlıkla yükselsin. Pazartesi verirsin bidaha.
Arelinannesii KubraAydin tamam şuan normalde 2 katından hesaplamak lazım acele edip strese girmek yerine sabırla bekle 4 5 gün sonra tekrar yap ha illa bakacaksan kan testi yaptırma evde test yap tam çizgiyi görünce git doktora kan ver
KubraAydin 058elf Arelinannesii Test sonucunu öğrendikten sonra idrar testi yapmıştım buraya resim ekleyebiliyor muyuz acaba onu atabilirdim
058elf KubraAydin canım senin bi şey yapmana gerek yok genelde 5 in üstü gebelik var oluyo üzülme, 2 günde bir kan artışına baktır için rahat etsin düzenli artışın varsa bekle bir hafta 2500 üstü olunca keseyi görmeye gidersn
Arelinannesii KubraAydin canım şuan zaten hamilesin olarak görünüyor ama kimyasal veya dış gebelikte beta değerini yukseltebiliyor o yüzden acele etme diyorum zaten. Bekle yahu 3 4 gün 9 ay nasıl bekleyeceksin 😂😂😂❤
058elf KubraAydin google a imgyükle yaz orda fotoğrafı yükledikten sonra kopyala buraya yapıştır canım ya link çıkar altta onu kopyala yapıştr
058elf Arelinannesii bi arkadaş çok düşük yazmış ya kuzu ondan endişelenmiştir anlayabiliyorum benimde adetimden 11 gün sonra 380 çıkmıştı bi doktor çok düşük dedi diğeri geç döllenme olabilir dedi
Arelinannesii KubraAydin e yani rica edicem az sabir stres yönetimini şimdiden kurman lazım BEKLEMEK lazım pts buraya yazarsın sonucu 🥰
KubraAydin Arelinannesii lalamom teşekkür ederim allah razı olsun kızlar :) buraya Pazartesi günü yazıcam tekrar inşallah ❤️
Arelinannesii 058elf herşey olabilir hemen negatif düşünmesin kimse ha olmuyorsa da kökü sizde bi daha yapın aaa ben mi soyleyim 😂
Arelinannesii KubraAydin e pozitif işte pts bi daha yapıp atıyorsun canım okey simdi git çocuğunla uyu pts günü tekrar test yap 😂